• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.11.2023

12:29

Terzić: Jovanović veran isključivo žutoj tajkunskoj eliti!

Informer

Vesti

Terzić: Jovanović veran isključivo žutoj tajkunskoj eliti!

Podeli vest

Uticaj stranih ambasada, ali novac Dragana Šolaka i Dragana Đilasa postao je presudan za dalje političko delovanje Miloša Jovanovića, piše član predsedništva SNS Miloš Terzić

 "Do skoro veliki protivnik EU integracija i borac protiv autošovinizma, a danas na kazanu Dragana Đilasa i verni poslušnik trećih sekretara američke i britanske ambasade u Beogradu. Toliko je napredovao u političkoj karijeri da se ponovo vratio na mrtvu tačku i u zagrljaj lažne drugosrbijanske elite.

Ostankom na tamnoj strani srpske političke scene Jovanović je dokazao da je oduvek bio veran isključivo onima koji su za čitavih dvanaest godina vlasti punili džepove žutoj tajkunskoj i poslovnoj eliti. Cenu njihove pogubne politike plaćala je Srbija i njeni građani. Pljačkaške privatizacije, pogrom nad Srbima na KiM kao i ekonomski kolaps države bili su i ostali slika i prilika lažnog patriotizma Miloša Jovanovića.

Zarad puta u EU od 2000. do 2012. godine ostali smo bez industrije, vojske i izlaza na more. Prihvatali su tada predstavnici bivšeg režima sve šta se od njih tražilo i besramno se ulagivali strancima, dok su im činovnici stranih ambasada funkcije delili po lobijima beogradskih hotela. Kao rezultat dobili smo samoproglašenje nezavisnosti lažne države i seriju priznanja "Kosova". Ipak, Miloševi prijatelji iz političkih odeljenja srbofobnih ambasada uslišili su tada molbe predstavnika bivšeg režima, da se samoproglašenje lažne države odloži kako bi se novom i starom mentoru Miloša Jovanovića, Draganu Đilasu omogućilo još četiri godine pljačke.

Velika većina građana i političara shvatila je grešku koja je učinjena 5. oktobra, kada je država kapitulirala pod uticajem stranih obaveštajnih agencija, ali Jovanović nije, jer su ga i tada i sada instruisali oni koji Srbiji žele zlo, te mu shodno tome nikakav problem nije da i sada pređe kratak put od "anti EU" do "Pravac Evropa". Ne zanima ga što se udružuje sa onima koji priznaju nezavisnost lažne države, koji bi sutra uveli sankcije Rusiji i koji žigošu srpski narod i nameću mu kolektivnu krivicu za nešto što Srbi nikada nisu uradili.

Njemu je samo da je uz Đilasa, a sve ostalo nije bitno, Srbija ponajmanje. Shodno tome glas za Miloša Jovanovića na narednim izborima biće isključivo glas za Dragana Đilasa i glas za propadanje Srbije" - poručio je Terzić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobedom nad Rumunijom u Minhenu rezultatom 3:0! Za plasman među četiri najbolje selekcije Starog kontinenta "lale" će igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Austrija i Turska!

02.07.2024

19:53

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija