• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2023

16:26

Totalni rat tadićevaca i tajkunskog N1! U vezi sa falsifikovanim potpisima pominje se Žaklinin dečko!

Informer/ATA images

Vesti

Totalni rat tadićevaca i tajkunskog N1! U vezi sa falsifikovanim potpisima pominje se Žaklinin dečko!

Podeli vest

U toku je veliki sukob simpatizera Borisa Tadića, lidera Socijaldemokratske stranke i tajkunskog N1 nakon što je lista „Dobro jutro Srbijo“ optužena za falsifikovanje potpisa.

Naime, pomenutu listu čine Tadićev SDS, „Dosta je bilo“ Saše Radulovića i Otete bebe, a nakon što su optuženi da SNS prikuplja potpise za njihovu listu u Sremskoj Mitrovici, sada su napadnuti da falsifikuju potpise.

Kako Tadićeve pristalice tvrde da mu je potpis falsifikovan za listu „Dobro jutro Srbijo“ javio se izvesni Beograđanin Milan Rašković, bivši otporaš, za kog tvrde da je momak novinarke N1 Žakline Tatalović, te da je ona podmetnula svog momka da ih optuži za falsifikovanje.

– Pošto nisu uspeli sa podmetanjem u Sremskoj Mitrovici kako bi optužili „Dosta je bilo“ i Socijaldemokratsku stranku da im SNS skuplja potpise, za šta jos uvek niko nije preuzeo odgovornost, CNN1 ekskluzivno prikazuje intervju sa covekom koji je na listi podrške „Dobro jutro Srbijo“ i koji tvrdi da ipak nije potpisao! Na pitanje novinara, „kako ste saznali da ste na listi“, čovek je odgovorio: „prepoznao me je prijatelj iz izborne komisije i pozvao je da me pita“! Gospodin koji je dao intervju, Milan Raškovic, dovodi se u vezu sa jednom novinarkom CNN1 televizije, pa bih sve da vas pitam, dokle ste spremni da idete?! Jel ovo demokratija koju svi toliko zagovarate?! Sram vas bilo sve koji učestvujete u fabrikovanju laži i podmetanjima, ne samo gore navedenim partijama, već opoziciji koja vam očigledno smeta!!! – naveo je tadićevac i nastavio:

Foto: printscreen

 

– Inače, članovi izborne komisije kada primete nekog poznatog na listama podrške za opoziciju, odmah zovu i pitaju „zar si i ti opozicija“! – ironično je napisao pristalica Borisa Tadića nakon napada, na šta je reagovala jedna simpatizerka ironično rekavši:

– Momak Žakline Tatalović? Ne bi on to nikad.

Foto: printscreen

 

Na kraju je tadićevac objavio još podataka o Raškoviću uz ironično „Zezaš?! Mislio sam da si ti ozbiljan novinar“.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija