• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.03.2024

12:35

Priznali da su izgubili izbore i da su to hteli da sakriju! Upravo objavljeni šok podaci!

Informer

Vesti

Priznali da su izgubili izbore i da su to hteli da sakriju! Upravo objavljeni šok podaci!

Podeli vest

Predstavnici takozvane liste "Srbija protiv nasilja" priznala su da su izgubili izbore koji su održani 17. decembra, ali i da su to pokušali da sakriju od javnosti!

Naime, niko iz Đilasove liste nije u izbornoj noći saopštio svoju projekciju rezultata, a sada je poznato i zašto to nije urađeno! Zašto? Pa zato su bili svesni da su izgubili izbore! Ovo je otkrio Vladimir Orlić, doskorašnji predsednik Skupštine Srbije, koji je objavio i doklaze za to.

Foto: Pedja Milosavljević

 

"Misterija: zašto Đilasova lista nije uopšte saopštila svoju projekciju rezultata u izbornoj noći - razrešena. Кaže njihova "Nova ekonomija": zato što su im rezultati bili isti kao oni koje je saopštio Vučić. Opa. Zato i nisu imali primedbe na zapisnike - svesni da jesu izgubili", napisao je Orlić na društvenoj mreži Iks, pritom objavljujući i citate iz pomenutih novina.

 

 

 

Sada je, dakle, jasno - đolasovci su znali da su izgubili izbore, đilasovsci su potpisivanjem zapisnika to i priznali, a sada politički pokušavaju da izazovu haos ne bi tako, uz pomoć Zapada, došli na vlast mimo narodne volje i bez izbora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija