• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2024

20:16

Gde si Savooo, gde si Dobriceee? Jadranka razbucala opozicioni dvojac - kad ovo pogledaju, neće se ni vraćati (VIDEO)

Beta, Masha Bandjur

Vesti

Gde si Savooo, gde si Dobriceee? Jadranka razbucala opozicioni dvojac - kad ovo pogledaju, neće se ni vraćati (VIDEO)

Podeli vest

Nova epizoda InfoToka sa Jadrankom Jevtić bavi se nestankom Sava Manojlovića i Dobrice Veselinovića nakon izbornog debakla koji su doživeli.

Kandidati za gradonačelnika Beograda hejterske opozicije Savo Manojlović i Dobrica Veselinović, manekeni opozicije sa viškom ambicije i manjkom znanja, u zemlju su propali nakon totalnog fijaska na junskim lokalnim izborima.

O tome najbolje govore rezultati, a opozicija je od strane Srpske napredne stranke do nogu potučena u svih 89 gradova i opština.

Jadranka Jevtić, voditeljka Informera bezuspešno ih doziva, a pogledajte koje reči im je uputila. Ipak, znajući njih, posle ovog blama, još dugo se neće pojavljivati u javnosti. 

 

@informertelevizija ⚠️TRAŽE SE : SAVO MANOJLOVIĆ I DOBRICA VESELINOVIĆ ⚠️ Opozicijski kandidati za gradonačelnika Beograda poslednji put viđeni na junskim izborima kada su doživeli potpuni fijasko 📉 Da li ste i vi ovo očekivali ? Pratite vesti na našem portalu Informer.rs i gledajte Informer televiziju 📺 #informer #informertv #infotok #jadrankajevtic #savomanojlovic #dobricaveselinovic #trazese #beograd #srbija #vesti #fyp #viral #viralvideo #serbia #balkan ♬ original sound - Informer TV

 

Podsetimo, novi digitalni format InfoTok sa Jadrankom Jevtić obrađuje informativne vesti, ponajviše političke, a njih možete da gledate na našem zvaničnom Tik Tok nalogu ili na sajtu informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija