• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2022

12:03

TATA PONOSAN JER JE SIN IZABRAO SRBIJU: Nadamo se pozivu za Mundijal! Napred Srbija, napred Kanada

Starsportphoto

Fudbal

TATA PONOSAN JER JE SIN IZABRAO SRBIJU: Nadamo se pozivu za Mundijal! Napred Srbija, napred Kanada

Podeli vest

Dragan Stojković nakon Srđana Babića, koji će se naći na novom spisku reprezentatativaca na koje računa za predstojeće mečeve, računa i na Stefana Mitrovića (19)

Mladi krilni fudbaler Crvene zvezde izabrao je da u seniorskoj karijeri igra za Srbiju, iako je u Kanada pokušavala da ga ubedi da igra za njih.

Nakon reprezentacija do 19, 20 i 21 godine obući će Mitrović dres seniorskog tima. O pozivu u nacionalni tim igrača koji je rođen u Kruševcu oglasio se njegov otac Ivan.

On je na tviter profilu objasnio da će Stefan igrati za Srbiju iako je još kao beba otišao u Kanadu i vratio se tek sa 17 godina kada je pojačao Radnički iz Niša.

Foto: Starsportphoto

Stefan Mitrović u dresu Srbije

- Ponosan sam što mogu da kažem da je Stefan dobio poziv u A reprezentaciju Srbije. Snovi se ostvaruju. Takođe, želim da se zahvalim treneru Herdmanu iz Kanade što nas je više puta kontaktirao i da poželim sreću reprezentaciji Kanade na Svetskom prvenstvu u Kataru. Bila je veoma teška odluka jer su obe reprezentacije pružile ruku u isto vreme, ali Stefan je predstavljao Srbiju u mlađim kategorijama i sada nastavlja tim putem. Nadamo se pozivu za Mundijal. Napred Srbija, napred Kanada -  napisao je otac talentovanog fudbalera.

Mladi Mitrović je pre nekoliko nedelja izjavio kako odluka o igranju za reprezentaciju još nije doneta, a da ga Milan Borjan "ubeđuje" da zaigra za Kanadu u kojoj je golman Zvezde jedan od najbitnijih igrača.

Srbija će u Ligi nacija igrati protiv Švedske 24. septembra u Beogradu i, tri dana kasnije, sa Norveškom u Oslu.

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Piksi majstore, ti si ono što srpskom fudbalu treba, veliki fudbaler u kopačkama, genijalac sa mozgom koji gleda u budučnost i ne dozvoljava da mu promaknu sitnice i što je najvažnije dobar čovek koji se ne opterečuje interesima drugih i koji u viziji ima fudbalsku Srbiju. Hvala majstore, nisi ti slučajno jedna od Zvezdinih zvezda. Moje duboko poštovanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17