• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2022

11:46

PIKSI GA NIJE POVEO U KATAR, A ON PORUČIO: Žao mi je što nisam tamo, zaslužio sam! Mnogi pričaju da nam je najslabiji deo tima odbrana...

Starsportphoto

Fudbal

PIKSI GA NIJE POVEO U KATAR, A ON PORUČIO: Žao mi je što nisam tamo, zaslužio sam! Mnogi pričaju da nam je najslabiji deo tima odbrana...

Podeli vest

Defanzivac Bohuma Erhan Mašović očekivao je da će u ovo vreme biti u Kataru, a ne u Novom Pazaru, ali Dragan Stojković je na kraju odlučio da ga ipak ne povede na Mundijal! Žali Mašović, ali saigračima želi mnogo sreće i veruje u njih pred meč sa Švajcarskom

Jedan od Piksijevih "orlova" koji se nije našao u avionu za Katar vidi svoje prijatelje u eliminacionoj fazi, do koje se mora preko Švajcaraca.

- Najiskrenije se nadam da ćemo konačno da upišemo tri boda i da se plasiramo u osminu finala. Pratile su nas povrede, bilo ih je dosta u našem reprezentativnom timu. Na tom nivou fudbala, jako je teško sve nadomestiti. Zna se šta znači kad jedan igrač propusti trenažnu sedmicu, a kod nas su glavne poluge i nosioci igre, poput Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, odsustvovali još duže. Protiv Kameruna je to izgledalo dosta solidno. Imali smo sve u svojim rukama, ali šteta zbog tog pada koncentracije i kazne koja je stigla-  kaže Mašović za Mozzart Sport i dodaje.

Foto: Starsportphoto

 

- Dosta se govori o periodu održavanja Mundijala u Kataru. Mislim da bi igračima bilo lakše u nekom standardnom terminu, na kraju sezone. Ipak, u pitanju je takmičenje koje svaki igrač sanja. Niko ne bi trebalo da se žali, nego da je zahvalan što je tu.

Ne zaboravlja da pohvali saigrače iz poslednje linije Orlova, iako su oni posle Kameruna bili pod žestokim kritikama.

- Mnogi pričaju da je naša poslednja linija najslabiji deo tima. Iskreno, ne bih se složio. Mislim da tu imamo jako dobre fudbalere. Konkurencija je velika. Sve su to vrhunski igrači! Naravno da mi je žao što nisam deo reprezentacije na Svetsko prvenstvu. Mislim da sam zaslužio. Na moju žalost, selektor se odlučio za neke druge igrače. Nadam se da je ispred mene još mnogo utakmica u dresu Srbije. Slede kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Siguran sam da ću imati šansu da se pokažem u najboljem svetl- ističe popularni Maške, koji je boje Srbije već branio na jednom finalnom turniru.

Foto: Starsportphoto

 

Oktrio je ko mu se posebno dopao do sada od ekipa?

- Brazil i Španija igraju odličan fudbal. O Brazilu je suvišno da se priča. Što se Španaca tiče, sviđa mi se kako čuvaju loptu, kako funcioniše taj pas. Uvek su tu neki novi kreatori igre. Sad su pronašli Gavija i Pedrija.

Što se tiče Nemačke u kojoj kao igrač Boguma gazi već treću sezonu…

- Po imenima gledano, Nemci odavno nisu imali slabiju reprezentaciju. I njihovi mediji tvrde da im nedostaje lider. Selektora Hansa Ditera Flika neki vole, a neki ne. Klasika - kaže Mašović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zova

pre 1 godinu

Apsolutno se slazem da je za Masovica trebalo da bude mesta. Bolji je igrac od S. Mitrovica i Erakovica sigurno.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija