• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

18:50

NEMCI ŽELE NOVOG SELEKTORA!? Evo ko menja FLIKA na klupi PANCERA!

ap photo

Fudbal

NEMCI ŽELE NOVOG SELEKTORA!? Evo ko menja FLIKA na klupi PANCERA!

Podeli vest

Bivši trener Čelsija Tomas Tuhel mogao bi da preuzme reprezentaciju Nemačke, prenose tamošnji mediji

Doživela je Nemačka novi krah na Mundijalu i drugi put zaredom takmičenje završila već u grupnoj fazi. Moglo bi to skupo da košta selektora Hansija Flika koji se nalazi pred otkazom ili ostavkom, ali Panceri ne sede skrštenih ruku budući da je njegov naslednik već poznat. 

Naime, nemački mediji prenose da bi bivši trener Čelsija, Pari Sen Žermena i Borusije Dortmund Tomas Tuhel mogao da preuzme Pancere nakon blamaže na Mundijalu. Hansi Flik nalazi se na meti kritika zbog slabe igre Nemačke, a isti izbor navodi da Flik razmišlja i o povlačenju sa klupe reprezentacije. 

Foto: reuters

"Kiker" prenosi da je Tuhel trenutno najozbiljniji kandidat za selektora Nemačke ako Flik podnese ostavku. To ne bi trebalo da bude preveliko iznenađenje budući da je pre nekoliko dana direktor Fudbalskog saveza Nemačke Oliver Birof podneo ostavku na sve funckije. 

Nemački mediji navode da bi Birofa tna mestu direktora DFB-a trebalo da zameni Ralf Rangnik, koji je nekada trenirao Tuhela u Ulmu. Tuhel je pre Čelsija trenirao Pari Sen Žermen, Borusiju Dortmund, Majnc, Augsburg i mlade selekcije Štutgarta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17