• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

19:55

KRAH NA MUNDIJALU PA FARAONSKI UGOVOR! Lukić dobija POVIŠICU u Torinu!

Starsportphoto

Fudbal

KRAH NA MUNDIJALU PA FARAONSKI UGOVOR! Lukić dobija POVIŠICU u Torinu!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Saša Lukić dogovorio je produžetak saradnje sa Torinom

Krajem letnjeg prelaznog roka delovalo je da ljubav između Saše Lukića i Torina pukla. Srpski reprezentativac želeo je da napusti tabor Bikova zbog interesovanja Rome i Lacija, ali klub sa severa Italije nije želeo da ga pusti. Bojkovotao je Lukić potom trening, a sve se završilo kaznom i oduzimanjem kapitenske trake. 

Ipak, posle nekog vremena situacija u Torinu se smirila. Lukić je vraćen u tim, igrao je tokom čitave jeseni na viskom nivou, a interesovanje rimski velikana nije prestalo. Naprotiv, oba tima su bila spremna da plate obeštećenje od oko 15.000.000 evra za Srbina, ali je pitanje da li će do toga doći. 

Kako piše torinski "Tutosport", klub je napravio iskorak u pregovorima sa predstavnicima Saše Lukića i očekuje se da srpski vezista uskoro potpiše novi ugovor do leta 2027. godine! Bikovi će Srbinu dati veću platu, a upravo je to bio jedan od glavnih razloga za nesuglasice početkom ove sezone. 

Foto: Tanjug

Lukić je na Apenine stigao upravo iz Partizana u julu 2016. godine za obeštećenje od 1.700.000 evra. U drugoj sezoni je bio na pozajmici u španskom Levanteu, a potpuno se ustalio u ekipi od sezone 2019/2020, kada je odigrao 30 mečeva u Seriji A. Sada važi  za jednog od najboljih "box to box" vezista u Italiji te ne čudi interesovanje tamošnjih velikana za njegove usluge. 

Poseban iskorak u karijeri napravio je pod trenerskom palicom Ivana Jurića koji ga je učinio najvažnijim igračem u ekipi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija