• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2020

12:20

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL! Vodolijama je NAJTEŽE, Bikovima PROMENE NA POSLU, Ovnovi pokazuju OSEĆANJA, a Ribe u IZOLACIJI!

Horoskop

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL! Vodolijama je NAJTEŽE, Bikovima PROMENE NA POSLU, Ovnovi pokazuju OSEĆANJA, a Ribe u IZOLACIJI!

Podeli vest

Kombinacija Marsa i Saturna u Vodoliji predsatvlja izazov za sve horoskopske znakove, preispitivanje slobode, prijateljstava, ali i pripadnosti bilo kakvim grupama. Saznajte šta vam poručuju zvezde tokom aprila meseca

OVAN

Posao – Prvih desetak dana meseca aprila ćete se osećati kao u magli na poslu. Međutim, oko sredine meseca Merkur menja znak, a Mars ulazi u Vodoliju, pa se situacija okreće u vašu korist! Očekuju vas dobre vesti, a mesec april je odličan za pregovore! Nije isključeno da ćete dobiti ugovor koji ste čekali ili rešiti neku bitnu papirologiju.

Ljubav – Venera u prvoj nedelji aprila ulazi u Blizance, što vam donosi veoma zanimljiv period za dopisivanje. Konačno ćete biti spremni otvoreno da razgovarate o svojim osećanjima. Biće tu i flerta preko poruka, ali i izjava ljubavi. Koliko ste u martu bili zatvoreni, toliko ćete u aprilu biti otvoreni. U vašem komšiliku nalazi se osoba vazdušnog znaka koja pokušava bolje da vas upozna.

Zdravlje – Odlično.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: Jarčevi će doživeti veliku TRANSFORMACIJU, Vage se nalaze na životnoj PREKRETNICI, a ovaj znak će zaraditi OZBILJNE PARE!

BIK

Posao – Kombinacija Saturna iz Vodolije i Urana iz vašeg znaka donela vam je nagle promene na poslu. Treba da imate u vidu da će se do jula mnogo toga promeniti, pa ni sami nećete imati istu sliku o poslu koji radite. Moguća je promena posla. Najviše će vas nervirati što sve ide sporije nego što biste želeli. Imaćete rasprave sa Vodolijama. Međutim, april je itekako povoljan za rešenje finansijskog pitanja.

Ljubav – Odnos sa partnerom će biti opterećen problemima sa posla. Treba da vodite računa jer je april mesec u kojem će tenzije biti pojačane. Moguće su učestale rasprave i krize. Neki pripadnici vašeg znaka će rešiti da raskinu odnos koji će kulminirati sredinom meseca, Merkur ulazi u Ovna, pa ćete biti emotivno zatvoreniji i nespremni da razgovarate o svojim osećanjima.

Zdravlje – Lošije.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao – Mesec koji je pred vama će biti uspešan u svakom pogledu. Sve promene kroz koje prolazite će ići u vašu korist. Mars u Vodoliju doprinosi da uspostavite odlične kontakte sa inostranstvom. To će vam značiti na poslu u kasnijem periodu. Izlazite konačno iz krize i donosite dobre odluke! Ono na šta treba da obratite pažnju jesu finansije i kredit, kako se to ne bi iskomplikovalo.

Ljubav – Venera ulazi u vaš znak, pa ćete biti jedan od najšarmantnijih znakova zodijaka. Očekuju vas pozivi, pojačana komunikacija i otvoren flert. Bićete pravi mamac za osobe suprotnog pola. Zračite neverovatnom harizmom koja će doprineti da situacija u ljubavi bude veoma uzbudljiva. Vama sigurno ćete biti dosadno kada su emocije u pitanju.

Zdravlje -Bolje.

NJIMA IZOLACIJA PRIJA! Ovi horoskopski znaci uživaju u samoći!

RAK

Posao – Odnos Saturna i Jupitera vam ne olakšava situaciju na poslu. Imaćete utisak da se mučite čak i oko najjednostavnijih sitnica. Sve će se prolongirati, a vi treba da se naoružate strpljenjem. Očekuju vas nešto veći troškovi, pa treba da vodite računa o finansijama. Ukoliko imate kredite, moguće su komplikacije.

Ljubav – Venera u polju tajni donosi vam čudan emotivan period u kojem ćutite o svojim osećanjima, ali ujedno i potajno volite jednu osobu. Čuvajte se obmana i pogrešnih procena u ljubavi. Jedna osoba o kojoj intenzivno razmišljate nije onakkva kakva vam se predstavlja.

Zdravlje – Osetljivo.

 

LAV

Posao – Saturn u Vodoliju govori da ćete do jula itekako ozbiljnije da shavtite sve što vam se dešava u životu. To se odnosi i na poslovne kontakte i prilike, pa su moguće drastične promene. Moguće je novo poslovno partnerstvo. U ovom periodu će vam prijatelji učiniti usluge koje će vam olakšati svakodnevno funkcionisanje.

Ljubav - Jedno je sigurno, sa Saturnom u Vodoliji svaki odnos do koga vam je stalo zahtevaće više rada. To znači da će svi brakovi i veze u vašem slučaju biti na testu. Budite strpljivi i nemojte da odustajete od bliskih osoba samo zato što vam nije lako. Jedan Blizanac koji vam je prijatelj želeće sa vama nešto više od drugarstva. Tanka je linija između ljubavi i prijateljstva.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao – Merkur menja znak, ulazi u Ovna, što nagoveštava da ćete se konačno razdrmati i izaći iz uspavane faze. Ulazite u dinamičan period u kojem ćete se više aktivirati povodom posla. Mesec april je odličan za finansije. Imate priliku da dobijete povećanje plate. Saturn u Vodoliji menja sistem dosadašnjega rada, pa morate da imate u vidu da stižu velike promene na poslu.

Ljubav – Probajte da ne opterećujete partnera sa poslom. Verovatno ćete i vi i partner promeniti neke svakodnevne navike, što će vam pasti teško. Svakako ćete biti racionalniji u komunikaciji sa osobama do kojih vam je stalo. Pomalo impulsivni, ali direktniji. Ukoliko ste slobodni, jedan Bliazanac sa posla će vam se udvarati.

Zdravlje – Osetljivo.

 

VAGA

Posao – Period koji je pred vama je odličan za usavršavanje. Mogli biste tokom aprila da naučite nešto novo ili da usavršite svoje znanje. Takođe, mesec apil je povoljan za kontakte sa inostranstvom. Pred vama je znatno lakši mesec nego mart, jer ćete uspeti da rešite jedan veliki problem koji vas je mučio.

Ljubav – Očekuje vas uzbudljiv mesec u ljubavi! Jedna Vodolija ili Ovan će vas iznenaditi svojim pojavljivanjem. Na potpuno neočekivan način pojaviće se osoba koja će vam pomrsiti konce. Nije isključeno da ćete se zaljubiti u tu osobu. Međutim, svaki odnos biće opterećen trzavicama, pa gledajte da se ne raspravljate.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao – Ulazak Saturna u Vodoliju doneo vam je ogromne promene koji će trajati do početka jula. Prilagođavate se novonastaloj situaciji i to vam pada teško. Sunce u Ovnu doprinosi da ste dobro organizovani, ali sve ide sporije nego što biste želeli. Neki projekti će kasniti nekoliko meseci i to će vas malo izmestiti iz koloseka.

Ljubav – Mars i Saturn u Vodoliji u aprilu govore da nećete imati strpljenja, pa čak ni prema osobama koje volite. Venera u osmom polju ukazuje da će vas jedna osoba fizički snažno privući, pa je moguća romansa iz strasti. Vage i Blizanci su vam privlačni. Ukoliko imate dugu vezu, imaćete česte rasprave, jer niste u stanju da tolerišete ispade, niti da pravite kompromise.

Zdravlje – Osetljivo.

 

STRELAC

Posao – Ulazak Marsa i Saturna u Vodoliju menja način na koji obovaljate svakodnevnu komunikaciju. Bićete otvoreni, direktni i beskopromisni. Na poslovnom planu Venera u Blizancima pomoći će vam da se istaknete na poslu na najbolji način. Odlična pozicija ako se bavite javnim poslom.

Ljubav – Više od jedne osobe žele da stupe u kontakt sa vama. Tu je jedan Ovan, ali i Blizanac. Atraktivna osoba pokušava da vam se nametne, pa ćete itekako imati uzbudljiv period u ljubavi tokom aprila. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete započeti novu romansu sa osobom vatrenog znaka ili podznaka.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao – Mars prati Saturn u Vodoliji, pa trenutno ne osećate neko olakšanje u odnosu na prethodni period. Pošto je to u drugom polju, to su razne brige oko finansija. Više nego ikada ćete početi da štedite. Venera ulazi u Blizance, što govori da će vam od sredine aprila biti daleko zanimljiviji period na poslu. Očekuje vas pojačana komunikacija i ovo je prilika da radite nešto kreativnije. Mogući su veći troškovi tokom meseca.

Ljubav – Venera u šestom polju govori da će vam se tokom aprila javiti osoba sa kojom ste nekada sarađivali ili imati kontakt preko posla. Ta osoba će flertovati sa vama, a onda i predložiti susret. Radi se o komunikativnoj osobi koja je mnogo pričljivija nego vi. Ukoliko ste u braku, ne treba da opterećujete partnera brigama oko finansija niti da se zbog toga svađate.

Zdravlje - Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao – Mars i Saturn zajedno u vašem znaku su jedan od najvećih izazova sa kojima se susrećete, kako u privatnom, tako u poslovnom životu. Sve će polako, ali sigurno početi da menja. Očekuje vas više briga oko posla, pa je moguća promena radnog mesta ili profesionalnog usmerenja. Brige koje osećate su podsetnik da su promene nužne u ovom periodu. To se neće odnositi samo na april, nego i na maj i jun.

Ljubav – Saturn u vašem znaku donosi veću odgovornost prema osobama koje volite. Ali isto tako i emotivne krize i zahlađenja. Nije isključeno da ćete se u periodu do jula odlučitii na raskid. Niste u fazi kada bilo šta možete da trpite jer jedva izdržavate i novonastale okolnosti.Neće vam prijati ni kritički razgovori već vereme za sebe.

Zdravlje – Slabije.

 

RIBE

Posao – Mars i Saturn u dvanaestom polju ukazuju da ćete se u aprilu osećati kao da ste na distanci od svega i svih. Nije dobar period za donošenje bilo kakvih velikih odluka, nego je najbolje da se povučete koliko god možete. Mars i Saturn podrazumevaju da imate neprijatelje koji vam rade iza leđa i zato je bolje da budete povučeniji nego da pravite probleme. Mogući su veći troškovi, pa budite oprezni sa finansijma.

Ljubav – Pošto dva planeta u dvanaestom polju znače i izolaciju, uvidećete da vam prija da imate više vremena za sebe. Od sredine meseca možete da očekujete da će partner imati veću inicijtaivu i da će se pokrenuti sa mrtve tačke. Venera u petom polju ukazuje da će vam se udavarati jedan Blizanac.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17