• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje

31.05.2020

13:58

NIKAKO BEZ SE*SA! Oni najteže izdržavaju apstinenciju! Postaju dezorijentisani, nasilni, nametljivi...

Horoskop

NIKAKO BEZ SE*SA! Oni najteže izdržavaju apstinenciju! Postaju dezorijentisani, nasilni, nametljivi...

Podeli vest

Tri horoskopska znaka ne mogu bez partnera, evo i zašto...

Njima je jednako teško da žive bez se*sa kao i bez drugih oblika intimnosti ili zadovoljavanja se*sualnih potreba. Škorpion, Strelac i Blizanci teško opstaju i bez ljubljenja, nežnosti, kao i bez masturbacije.

Blizanci 

Blizanci brzo gube samokontrolu. Oni su pametni i znatiželjni, a tu osobinu prenose i u krevet. Vole flert, prljave razgovore i igranje uloga u se*su. Se*s shvataju kao važan oblik druženja, pa masovno opsedaju okolinu kako bi zadovoljili svoje snažne potrebe za komunikacijom. Kad apstiniraju, Blizanci su dezorijentisani, pa se teško koncentrišu na svakodnevne obaveze.

NIJE SVE U ŠARENIM PILULAMA! Evo kako sve možete da UBLAŽITE MIGRENU!

SPREMITE SE ZA LETO! 5 super vežbi za se*si pozadinu! (FOTO)

Škorpija 

Škorpija je verovatno horoskopski znak koji bi najteže izdržao apstinenciju od se*sa. Škorpije obožavaju zabranjeno voće. To je se*sualan znak, pa su Škorpije pravi zavodnici, budući da tim znakom vlada Pluton, koji se bavi se*som i ostalim tabu temama.

Foto: Shutterstock

Nezasite Škorpije pate i od sindroma prenaglašenog se*sa. Pritajene i tihe, poput pantera, uvek su spremne za napad i moraju da zadovolje svoje nagone, i to što češće i što više. U protivnom mogu da izgube samokontrolu i postanu toliko opsednute se*som da u kontaktima sa suprotnim polom postaju nasilne i nametljive.

47 SMERNICA ZA USPEŠAN FLERT! Nežno, lagano, pametno, iskreno...

Strelac

Strelac obožava da se prepusti trenutku. Strelci su spontani i zabavni i nadasve strastveni. Samostalni su i skloni da igraju po svojim pravilima. Ako osete privlačnost, lako se prepuštaju i ne razmišljaju dvaput. Nisu zavisnici samo od se*sa nego i od potrebe da stalno budu u centru pažnje. Razdoblje polne neaktivnosti najčešće provode panično tražeći srodnu dušu, pri čemu ne biraju kako će objekat svoje požude što pre odvesti u krevet. U osvajanju mogu biti i vrlo nasrtljive.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17