• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

02.01.2021

08:11

HOROSKOP ZA 02. JANUAR: Blizanci i Rakovi čuvajte posao, a ljubav će cvetati ovim znacima!

Horoskop

HOROSKOP ZA 02. JANUAR: Blizanci i Rakovi čuvajte posao, a ljubav će cvetati ovim znacima!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN

POSAO: Povremeno se setite neke poslovne obaveze ili ideje, ali prolongirate da se posvetite obavezama. Želite da se odmorite od posla i stresa koji je sa njim neodvojivo povezan.

LJUBAV: Uživate u vezi i imate utisak da je sve u redu. Ono što je problem je da se vi osećate mnogo bolje u vezi nego voljena osoba. Ona nije u potpunosti zadovoljna vezom.

ZDRAVLJE: Obaveze i stres na poslu su učinili svoje. Osećate se umorno. Potrebno vam je da se dobro odmorite ne samo u fizičkom nego i u psihološkom smislu. To i radite.

BIK

POSAO: Razmišljate o novim poslovnim idejama. Puni ste energije i optimistični. Planovi su grandiozni, ali vi smatrate da su ostvarivi i da će vam doneti željeni uspeh.

LJUBAV: Odnos sa parnerom je odličan. U potpunosti se slažete i imate sličan način razmišljanja. Što se tiče veze baš ništa ne bi menjali. Uživate u društvu voljene osobe.

ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa hormonima i alergijama. Sem toga, postoji mogućnost dobijanja infekcije. Ne bi bilo loše da se više posvetite prevenciji zdravlja.

Foto: Pixabay

Horoskop

BLIZANCI

POSAO: Totalno ste nezainteresovani za posao. Smatrate da ima i drugih segmenta života koji su bitni. Potrebno vam je da se odmorite od obaveza i stresa povezanih sa poslom.

LJUBAV: Prilično ste komunikativni i šarmantni. Uživate u neobaveznom flertu i opuštenoj komunikaciji. Svesni ste da sve to nema dubinu i da vam je zvanična veza na prvom mestu.

ZDRAVLJE: Zdravlje nije najbolje. Imunitet vam je jako slab. Pod hitno treba da uradite nešto po tom pitanju. Mogući su dobro poznati problemi sa kostima.

RAK

POSAO: Posao vam ne zanima. Porodica vam je na prvom mestu. Smatrate da postoji pravo vreme za sve, a sada je pravo vreme za posvećivanje porodici i porodičnim obavezama.

LJUBAV: Zadovoljni ste vezom. Razmišljate kako bi bilo da veza preraste u bračni odnos. Imate utisak da partner nije zainteresovan za taj korak tako da ne forsirate temu braka.

ZDRAVLJE: Neophodno je da povedete računa o zdravlju. Za početak gledajte da ojačate imunitet. Jako je slab pa bi potencijalni zdravstveni problemi mogli duže da traju.

Foto: Pixabay

Horoskop

LAV

POSAO: U fazi ste odmaranja. Posao vas ne zanima niti o njemu razmišljate. Potrebno vam je da se dobro odmorite, napunite baterije da bi mogli da se kasnije posvetite obavezama.

LJUBAV: U potpunosti zadovoljni odnosom sa bračnim partnerom. Nesvesni ste da druga strana nema isti stav prema braku, tačnije da nije zadovoljna, ali ne želi da priča o tome.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je jako loš. Ono što je jako bitno i što pod hitno treba da uradite je da ga ojačate. Mogući su problemi sa reumom, bolovima u leđima ili klecanje kolena.

DEVICA

POSAO: Koristite slobodno vreme da se odmorite od poslovnih obaveza i stresa. Uložili ste celog sebe u posao i sada je osećate iscrpljeno. Odmor vam pomaže da se revitalizujete.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je savršen. Druga strana je jako pažljiva i brine o vašim potrebama. Jako vam prija što možete da se oslonite na voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Skloni ste hroničnim problemima. Oni su vezani prvenstveno za lošu cirkulaciju, nestabilan pritisak i kosti. Svi problemi su vam dobro poznati i znate šta da radite.

VAGA

POSAO: Prilično ste nerealni kada je posao u pitanju. Pravite planove koji nisu zasnovani na činjenicama. Preterano ste optimistični tako da su vaša očekivanja prevelika.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u bračnog partnera i idealizujete ga. Emocije su vam žestoko proradile. U potpunosti se posvećujete jedno drugom i uživate u bliskosti.

ZDRAVLJE: Zdravlje je osetljivo. Mogući su problemi sa hormonima, alergijama i nesanicom. Mozete imati ili naglašenu potrebu za spavanjem ili problem da zaspite.

Foto: Pixabay

Horoskop

ŠKORPIJA

POSAO: Prija vam odmor. Prethodni period je bio jako stresan i nezadovoljavajući. Sada ste konačno u prilici da se opustite i dobro odmorite. Ne želite ni da pomislite na posao.

LJUBAV: Prezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Voljena osoba je topla, strastvena, optimistična. Prija vam njen pozitivan životni stav i konstantna podrška.

ZDRAVLJE: Imunitet je generalno slab. Bilo bi najbolje da ga pod hitno ojačate. U fizičkom smislu ste neaktivni što loše utiče na stanje organizma. Čuvajte se hladnoće.

STRELAC

POSAO: Imate veći priliv energije koji usmeravate u oblast posla. Maksimalno se posvećujete obavezama. Zabrinuti ste zbog finansija koje su prilično ograničene. Razmišljate o kreditu.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je harmoničan. Posvećujete se jedno drugome. Uživate u opuštenoj komunikaciji. Partner ima prilično oštroumna zapažanja.

ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da povedete računa o zdravlju. Osećate se dobro i opušteni ste. Baš zbog toga skloni ste da nekontrolisano konzumirate ne samo hranu nego i alkohol.

JARAC

POSAO: Posao vas definitivno ne zanima. Uživate u praznicima. Oni su namenjeni porodici. Uživate u vremenu provedenom sa porodicom. Svesni ste da su ovi trenuci dragoceni.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako se veza razvija. Partner vam je u potpunosti posvećen. Topao je, strastven i otvoren. Razmišljate da bi brak sa njim bio harmoničan i stabilan.

ZDRAVLJE: Kosti su prilično osetljive, kao i ekstremiteti, ruke i noge. Motorika vam nije jača strana. Zbog toga treba da se pripazite pada ili neke neočekivane povrede.

Foto: Pixabay

Horoskop

VODOLIJA

POSAO: Za vas je odmor završen. Prilično ste energični, samouvereni i sa puno žara bacate se na poslovne obaveze. Komunikacija sa strancima je konstruktivna i zadovoljavajuća.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Dosta vam je gužve. Insistirate da vreme provodete zajedno, bez prijatelja i rodbine. Partner prihvata vaš predlog.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Osećate se dobro. Puni ste energije i imate utisak da vas sve bolesti zaobilaze. Vodite računa o fizičkoj kondiciji i o pravilnoj ishrani.

RIBE

POSAO: U potpunosti ste posvećeni poslovnim obavezama. Imate mnogo toga da uradite. Dobro ste organizovani, imate dobru komunikaciju sa kolegama i posao se odlično odvija.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je odličan. On zadovoljava sve vaše potrebe: u emotivnom smislu vam je odan i posvećen, a u finansijskom smislu daje vam sigurnost.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je solidno prikazano. Generalno se osećate dobro. Ukoliko ste alergični bilo bi dobro da izbegavate alergene pošto su moguće alergijske reakcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17