• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2022

17:16

PARE ĆE SE LEPITI ZA NJIH! 3 horoskopska znaka očekuje priliv novca tokom jeseni!

Pixabay

Horoskop

PARE ĆE SE LEPITI ZA NJIH! 3 horoskopska znaka očekuje priliv novca tokom jeseni!

Podeli vest

Jesen će osobama u znakovima vodolije, škorpije i bika biti izuzetno naklonjena

Zvezde su rešile da ova tri horoskopska znaka počaste. Jedan znak izvući će se iz dugova, dok će druga dva napokon zaraditi neki dinar više. 

Vodolija

Zvezde savetuju predstavnicima ovog znaka da sredstva koja već imaju mudro ulože. Sredinom septembra i krajem novembra je idealno vreme, jer će raspored planeta biti optimalan za obavljanje transakcija nekretninama i donošenje ključnih odluka za celu porodicu. Osim toga, zvezde predstavnicima ovog znaka najavljuju i neka nova, veoma korisna poznanstva, moguće i sa osobama iz inostranstva, pa je preporuka da budu prisutni na mrežama, jer je i to način da upoznaju osobe koje će pomoći da poboljšaju finansije.

Foto: Freepik.com

Zvezde savetuju vodolijama da sredstva koja već imaju mudro ulože!

Škorpija

Još jedan srećni znak kome zvezde obećavaju uspeh. Štaviše, Škorpije bi trebalo da budu najpažljivije sredinom jeseni, kada su će njihove šanse za dodatni priliv novca biti veće nego ikada. Jupiter će se pomeriti u poziciju u kojoj će predstavnici ovog znaka biti primećeni od strane nadređenih i dobiće ponudu koju će biti prosto nemoguće da odbiju. Škorpije očekuje profesionalni uspeh, a sa njim dolazi i poboljšanje finansija i životnog standarda.

Bik

Bikovi spadaju u materijaliste, ali spremni su da ulože veliki trud da bi poboljšali svoj životni standard, koji im je i te kako važan. Zvezde im na jesen obećavaju vrtoglav uspeh, pre svega finansijski. Zanimljivo, najviše šansi da se obogate imaju Bikovi koji na neki način imaju veze sa prodajom preko mreža ili rade onlajn. Zvezde im savetuju da ne zanemaruju društvene mreže! Ako još uvek nemate nalog koji bi vam pomogao da promovišete svoje poslovanje, obavezno ga otvorite ove jeseni, jer ćete tako višestruko povećati šanse da privučete pažnju pravih ljudi i zgrnete bogatstvo!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17