• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

09.09.2016

14:15

POTRESNA ISPOVEST HRVATSKOG TATE: Testirao sam ćerku da vidim da li je moja!

Ljubav

POTRESNA ISPOVEST HRVATSKOG TATE: Testirao sam ćerku da vidim da li je moja!

Podeli vest

Otišao sam da testiram ćerku da vidim da li je sigurno moja. Ne znam zašto, ali to sam morao da proverim, započeo je otac svoju ispovest koja je šokirala ceo region

"Žena i ja smo zajedno već 7 godina braku. Ćerka nam ima 7 godina. Nisam sumnjao da me je varala tokom braka, ali nisam siguran za pre. Imala je nekog s kim se viđala neko vreme pa sam morao da proverim da nije slučajno njegovo.

IMA SE, MOŽE SE! Dubai pravi prašumu unutar novog luksuznog hotela

Moram da priznam da me dugo to mučilo jer ćerka ne liči baš na mene.

Testovi su došli i pisalo je da nije moja. Ne znam šta da radim sad. Lud sam potpuno. Ako ženi to kažem, to će nas zauvek razdvojiti. Ako ne kažem, to znači da sam joj oprostio prevaru, a to opet ne mogu. Voleo sam je jako sve do ovoga trenutka.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HTEO DA MU SILUJE SESTRU: Pogledajte kako joj je brat osvetlao obraz!

Ni “svoju” ćerku više ne volim. Izgubio sam potpuno osećanja za njih dve. Živim godinama u laži da je ona moja, a zapravo nije. Svih ovih godina sam radio za nečije tuđe dete. Finansirao, vodio u vrtić i na izlete. Užas. A nije moje dete. Toliko želim da to nije istina. Toliko želim da je ona ipak moja ćerka, ali nije.

(VIDEO) UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI! 40 đaka je završilo u HITNOJ, jer su POJELI DUHA!

Oduvek sam hteo svoje dete, a sad je sve palo u vodu. Sve mi se sad preokrenulo u životu. Zamrzeo sam ih sve. Ne znam kako da to rešim”, napisao je nesrećni otac, tražeći pomoć.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Najpokvareniji muskarac ne moz

pre 7 godina

.......da bude pokvaren - onoliko, koliko moze da bude pokvarena najpostenija - zena!!! Stari ljudi su tako oduvek govorili, i bili su opasno u - pravu! A, ovaj nesrecno covek ce, ako ostane da zivi i dalje sa njom, da napravi najvecu gresku u - zivotu! Jer, ko zna - sta je ona u stanju sve da - ucini!?

rale

pre 5 godina

uradio si najgluplju stvar.zenu nesmes nikad proveravati,a sto se deteta tice,roditelj je onaj koji odgaja dete a ne ko ga napravi.ako volis zenu moras joj oprostiti,ali staviti do znanja da znas za njenu prevaru.dete nemoj opterecivati sve dok ne dodze vreme da joj objasnis istinu.ili jednostavno se razvedi ako nemozes preboleti poraz.ukoliko ostane tako kao sada status skvo,postoji mogucnos da psihicki budes poremecen da nemozes normalno da zivis i ukoliko se budes uhvatio alhohola i postanes agresivan,tek ces onda lose zavrsiti.postoji jedna izreka.bolje trpi svoje dzubre nego tudze.niko ti nemoze garantovati da ce druga zena biti bolja

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17