• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

28.03.2020

12:06

DVE NAJMOĆNIJE I NAJHRANLJIVIJE NAMIRNICE NA ZEMLJI! Čiste telo od virusa i otrova, a jačaju IMUNITET

Ljubav

DVE NAJMOĆNIJE I NAJHRANLJIVIJE NAMIRNICE NA ZEMLJI! Čiste telo od virusa i otrova, a jačaju IMUNITET

Podeli vest

Ovo su dva proizvoda za koje svako od nas mora da zna

Da li znate da ove dve namirnice sadrže 650 vitamina, minerala, aminokiselin? Samo dva obična, jednostavna proizvoda sadrže sve poznate vitamine, uključujući karoten, vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, provitamin D, K,  PP, E, folnu kiselinu, biotin, kalcijum, fosfor, magnezijum, kalijum, cink, jod i još mnogo toga.

REGULIŠE PROBAVU I ČUVA SRCE! Evo koje su su prednosti HELJDE!

Takođe sadrže sve aminokiseline koje su neophodne čoveku, uključujući esencijlne.

Uz to, ti isti proizvodi su glavni izvor proteina. Imaju više proteina nego piletina, meso i jaje. I što je posebno važno, sve proteine apsorbuje telo za 95%, a na primer, pileći protein se apsorbuje za 30%.

Posebno važna i izuzetno retka komponenta je hlorofil. Hlorofil nam pomaže da budemo aktivni, da brže obnavljamo krv i tkiva, da izgledamo lepše i mlađe.

Ta dva proizvoda su: Spirulina i Hlorele.

Hlorele i Spirulina su mikroalge koje postoje na Zemlji više od 4 milijarde godina. Sve biljke na Zemlji potiču iz ćelije hlorele, a organse materije potiču iz ćelije spirulije koja postaje hrana za životinje, pomažući razvoj celog životinjskog sveta.

Spirulina pomaže u gradnji imuniteta i telo čisti od svih vrsta virusa, bakterija i otrova.

Hlorela je moćno sredstvo za detoksikaciju, čišćenje organizma i poboljšavanje varenja.

Ako želite apsolutno zdravlje i telo otporno na bolesti, nabavite sipirulinu i hlorelu i ne brinite!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radmila

pre 4 godine

Cula sm za spirulinu da je veliki antiosidant koji pomaze u ciscenju organizma id raznih bakterija i virusa. Ona se moze nabaviti kao suplement za jacanje imuniteta, ali tu moze pomoci i kurkuma na P100H koja ima velika lekovita svojstva. Kurkuma je zahaljujuci svojim antiupalnim, antibakterijskim i antivirusnim svojstvima od davnina u upotrebi. Spirulina je efikasna u lecenju stitne zlezde.

Suri

pre 3 godine

Kako kome, ja sam kupio tu spirulinu i krenu sa upotrebom po uputstvu i posle tri dana moja creva su se zacementirala, sve dok mi lekar nije dao neko blago purgativno sredstvo i da uradim hidrokolon imao sam ogromne muke sa nadimanjem i bolovima u crevima. Da kazem da jedem dosta povrca, pijem cajeve i vodu bas dosta, penzionr sam i sa stolicom nikada nisam imao problema. Na primer jutro pocinjem uvek sa casom mlake vode sa dodatkom i kasike soka od limuna, posle toga popijem neki caj biljni ili zeleni sa dodatkom opet malo soka od limuna i kasicocom meda ili stevije. Posle 2h nesto doruckujem pa setnja, nogu pred nogu 5000 koraka, jos 5000 odradim predvece. Tako da nije bas sve sto pisu onako kako pisu.

Rade

pre 4 godine

Evo odoh u baštu da i naberm, i da uživam. NIN !!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija