• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

03.01.2021

10:22

Tri odlična NAPITKA koja OTAPAJU SALO na stomaku i ČISTE organizam!

Ljubav

Tri odlična NAPITKA koja OTAPAJU SALO na stomaku i ČISTE organizam!

Podeli vest

Ovi domaći sokovi, koje je vrlo jednostavno napraviti, osvežavaju, revitalizuju, smanjuje nadutost, umiruju creva, podstiču probavu, a sadrže vrlo malo kalorija

Napitak od peršuna i limuna

Osim za otapanje masnih naslaga na stomaku, ovaj napitak odličan je za ubrzavanje metabolizma, a kad metabolizam brzo radi - brže se i gubi višak kilograma.

Uzmite vezicu do dve svežeg peršuna i usitnite ga u blenderu.

Iscedite sok od jednog limuna u dodajte u usitnjeni peršun.
Na kraju dodajte pola šolje vode i dobro promešajte.

Foto: Shutterstock

Za optimalne rezultate ovu mešavinu bi trebalo popiti na prazan želudac tokom pet dana, svako jutro. Zatim se pravi pauza od deset dana pa se postupak ponavlja.

Sasi voda

Nutricionistica Sintija Sas, autorka dijete za ravan stomak (Flat Belly Diet), tvrdi kako se ispijanjem ovog napitka gube centimetri u struku. Sasi voda pomaže kod nadutosti i zadržavanja suvišne tečnosti u telu, i odlična je nadopuna dijeti. 

Foto: Shutterstock

Sastojci:

8 čaša vode (ukupno oko dve litre)
kašičica narendanog đumbira
sveži krastavac srednje veličine
limun srednje veličine
12 listića nane

Priprema:

Krastavac i limun isecite na tanke kriške pa stavite u vodu zajedno sa svim ostalim sastojcima. Promiešajte i ostavite u frižideru preko noći. Procedite. Pijuckajte je uz svaki obrok.

Nutricionistica napominje da je ova voda odlična za svali početak dijete. Dobro ju je piti prvih nekoliko dana dijete, ali i kasnije.

Foto: Shutterstock

Sok za ubrzavanje metabolizma

Izmiksajte nekoliko listova spanaća, tri šargarepe, šaku peršuna, tri grančice celera, komad đumbira, pola šolje prirodnog voćnog soka i malo vode. Pijte ga dva do tri puta na dan. Inače, đumbir je odličan saveznik u detoksikaciji tela i ubrzavanju metabolizma.

Ako već morate, GRICKAJTE ZDRAVO! Pomoći će vam i da se REŠITE VIŠKA KIILOGRAMA!

I kad smeta, NE MOŽEMO BEZ NJE! 8 znakova da PRETERUJEMO SA KAFOM!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17