• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/M. Jovanović

19.12.2021

15:00

KAD TELEFON ZAĆUTI! Šta raditi kada on NESTANE nakon BURNE NOĆI?

Shutterstock

Ljubav

KAD TELEFON ZAĆUTI! Šta raditi kada on NESTANE nakon BURNE NOĆI?

Podeli vest

Muško-ženski odnosi nikada nisu bili jednostavni, međutim lakše ćete ih shvatiti ukoliko ste spremni da se suočite sa istinom, ma koliko bila brutalna

Vrtlog strasti svakoga od nas barem jednom obuzme. Neretko se dešava da nakon idiličnog prvog sastanka ili nekog od njih, na samom početku veze, poželite da veče duže traje, te vas ponesu emocije i prepustite im se. Posle burne noći u kojoj ste oboje uživali, logično je da očekujete nastavak ove uzbudljive priče. Ipak, sutradan umesto poziva ili poruke od partnera sa kojim ste proveli noć nemali broj žena suoči se sa gluvom tišinom. Odmah kreću preispitivanja zbog čega se muškarac ne javlja ako ste već oboje uživali u strastvenoj noći?

Iako to nije lako, žena ne bi trebalo previše lično da shvati to što muškarac nakon vođenja ljubavi izgubi interesovanje za nju. To samo pokazuje da od početka nije ni bio za nju i bolje da je otišao sada nego nakon deset godina loše veze. Zar ne? Što pre shvatite da u ovoj priči niste gubitnik jer ste ipak imali noć za pamćenje, biće vam lakše da krenete dalje sa svojim životom. Ne znači da će se ovaj obrazac ponavljati i sa sledećim muškarcem sa kojim vam popuste kočnice, te nema razloga za previše brige. Stručnjaci kažu da postoji nekoliko razloga zbog kojih muškarci prestanu da se javljaju nakon intimnog odnosa. Svaki od pomenutih ne pronalazi krivca u ženi, već upravo u njemu.

Foto: Shutterstock

Želeo je samo da vodi ljubav i ništa više

Ima onih muškaraca koji bi uradili sve da dođu do žene koja im je zapela za oko i odvedu je u krevet. Ali nakon strastvene noći izgube interesovanje jer im više nije izazovno. Dobili su šta su želeli i idu dalje. To se nije dogodilo zato što je određena žena bila loša u krevetu ili s njom nešto nije u redu, već je naišla na površnog muškarca.

Kada pravila više ne važe

Odlazak u krevet sa novim partnerom možete smatrati donošenjem presude vašem odnosu i bilo kakvom planiranju budućnosti sa njim. Ali dobre vesti su da ga možete i impresionirati i naterati ga da sam poželi da vas svrsta u kategoriju "devojka", čak iako mu to nije bilo u planu.

Mislio je da je zaljubljen, a onda se predomislio

Ukoliko vam je sve delovalo idilično u odnosu s muškarcem, te da podjednako uživate, njegov naprasni nestanak iz vašeg života svakako vas može izbaciti iz ravnoteže. Ipak, stručnjaci objašnjavaju to na sledeći način: muškarcima se iskreno može činiti da su zaljubljeni i da im se žena sviđa, da su je dosta dobro upoznali tokom kratkog perioda koji su proveli sa njom. Međutim, dogodi se da nakon vođenja ljubavi dobiju osećaj kao da su sa strancem, da tu ženu zapravo ne poznaju i leptirići iz stomaka im nestanu. Oni zapravo pomešaju osećaj strasti i požude sa zaljubljenošću.

Foto: Pixabay

Nema privlačnosti, nema ni veze

Ponekad muškarac i žena mogu biti vrlo privlačni jedno drugome, mogu razgovarati o svemu, imaju slična interesovanja... Međutim, kada dođe do konkretnog čina, shvate da među njima ipak nema erotske privlačnosti, odnosno da im je akcija osrednja. Neki muškarci će tada izgubiti interesovanje i neće želeti da budu u takvoj vezi, ma kako sve drugo funkcionisalo idilično.

Veza je postala previše ozbiljna

Muškarci se ponekad prepadnu smatrajući da se veza previše brzo razvija. Odmah kreću strahovi da se od njih očekuju velika dela na koja oni nisu spremni. Nemali je broj onih koji smatraju da se već nakon strastvene noći partnerka zaljubila u njih, te pobegnu glavom bez obzira. Umesto da otvoreno porazgovaraju o očekivanjima i sopstvenim željama, oni vas jednostavno obrišu iz svog života. Iako deluje potpuno nelogično, muškarci su prilično praktični i za njih je lakše da vezu preseku u korenu nego da pokušavaju da nešto promene.

Nisu sve veze večne

Trenutak u kom muškarac i žena postanu intimni je trenutak kada se neke stvari iskristališu. Neke veze nakon toga potraju, ali neke su osuđene na propast jer partneri shvate da jednostavno nisu jedno za drugo. Ukoliko ste se i vi našli u ovoj situaciji, gledajte to sa vedrije strane. Dobili ste novu životu pouku, ali i iskustvo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija