• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

30.03.2022

12:45

Otišla je na TRETMAN LICA, a onda je kozmetičarka primetila nešto što joj je SPASILO ŽIVOT! Mnogima bi promaklo!

Ljubav

Otišla je na TRETMAN LICA, a onda je kozmetičarka primetila nešto što joj je SPASILO ŽIVOT! Mnogima bi promaklo!

Podeli vest

Da taj dan Džilijan Marej nije otišla kod kozmetičarke, ko zna kako bi izgledao njen život.

Kada je Džilijan Marej otišla na tretman lica, očekivala je da će taj dan biti opuštena i u potpunosti udovoljavati sebi. Međutim, ostala je u panici, ali i zahvalna, jer joj je kozmetičarka spasila život. 

Lija Marfi (41) je primetila da Džilijan (62) ima sumnjive belege na njenim grudima, dok joj je radila tretman u oktobru 2021. 

Džilijan je primetila crvenilo na sebi, u Junu, ali je osetila olakšanje, kada joj je doktor rekao da ne treba da brine. 

Međutim, Lija je upozorila svoju klijentkinju da bi ipak trebalo da potraži drugo mišljenje.

- Izgledalo je kao crvena modrica. Čim ju je ugledala, rekla je da treba da je proverim što je pre moguće. Oko šest meseci ranije, išla sam kod doktora koji mi je rekao da stavim kremu i da ne brinem, da je u redu - kaže Džilijan.

Ona je odmah zakazala pregled kod specijaliste, koji joj je uradio biopsiju, a testovi su pokazali da su ćelije kancerogene. 

Džilijan je imala melanom drugog stepena iznad njene desne dojke i bazocelularni karcinom na nosu.

Foto: Pixabay

žena

Iako se ovaj karcinom uglavnom sporo razvija i skoro nikad se ne širi na druge delove tela, on je jedan od najsmrtonosnijih oblika raka kože. 

Oba tipa su skoro uvek rezultat izlaganja suncu, a mogu da izgledaju kao asimetrični mladež, sa hrapavim ivicama, različite boje, a uglavnom veći od 6mm.

- Imala sam dve velike operacije, za manje od tri nedelje. Kada sam otkrila da je kancerogeno, bila sam u haosu, tresla sam se, nisam mogla da prihvatim, mislila sam da mi je život gotov - rekla je Džilijan.

Džilijan je imala operaciju u novembru, ali je morala ponovo da ide pod nož u decembru, kako bi sprečila da se rak prošili u njene limfne čvorove.

Doktor je morao da ide 4cm u dubinu kako bi ih uklonio. 

- Prvi put nisu sve izvadili, pa su nakon dve nedelje ponovo radili operaciju i išli još dublje. Bila sam u velikim bolovima i još uvek nemam osećaj u desnoj dojci ili grudima. Trebalo bi da idem na svaka tri meseca na preglede. Nakon operacija sam izgledala grozno, ali sada se oporavljam, a čak ni doktor ne može da veruje kako dobro zaceljuju rane, jer uzimam vitamin B. Lice mi je dobro, ali ga prekrivam šminkom, ali su mi grudi u lošem stanju. Još uvek sam sa ožiljcima i imaću ih celog života - kaže Džilijan i zahvaljuje kozmetičarki što joj je spasila život. 

BONUS VIDEO:

Njih dve su sada formirale prijateljstvo, a kozmetičarka ju je podržavala kroz ceo njen oporavak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17