• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

13:34

Najbolje vežbe za RAVAN STOMAK - za kratko vreme možete da skinete SALO sa stomaka

pexels.com

Ljubav

Najbolje vežbe za RAVAN STOMAK - za kratko vreme možete da skinete SALO sa stomaka

Podeli vest

Pre nego što odete na godišnji odmor, treba da se pripremite kako biste ušli u svoju omiljenu suknju ili haljinu. Zbog toga vam predstavljamo najbolje vežbe za ravan stomak

Zato je važno da još ovog vikenda krenete da radite na sebi i svom telu. Pomoću nekoliko vežbi uspećete da za kratko vreme skinete salo sa stomaka.

Bočni trbušnjaci - Lezite na leđa, noge savijte u kolenima i prebacite na jednu stranu tako da se bočni mišići istegnu. Ruke stavite iza glave i podižite torzo. Dok radite ovu vežbu, trebalo bi da osetite zatezanje bočnih trbušnih mišića.

Klasični trbušnjaci - Uz ovu vežbu najbolje ćete aktivirati gornje trbušnjake. Lezite na pod, savijte kolena i ruke stavite iza glave. Polako se podižite, ali ne morate do kraja.

Foto: pexels.com

Vežbanje

Podizanje nogu - Leđa su fiksirana, torzo se ne pomera, već samo podižete noge savijene u kolenima. Ova vežba takođe aktivira gornje trbušnjake.

Makazice - Ako želite da aktivirate mišiće donjeg stomaka, ova vežba je idealna. Lezite na leđa, ruke stavite ispod zadnjice, pa noge naizmenično podižite gore-dole ne dotičući pod.

Sveća - Lezite na leđa i pokušajte da dođete u položaj za sveću. Čim ga dostignete, vratite zadnjicu na pod. Ponavljajte pokret.

Bočno istezanje - Sedite sa savijenim kolenima, leđa ispravite, ruke ispružite, pa rotirajte torzo levo-desno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17