• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

12.06.2022

11:09

OVAKO SE HRANI SELENA GOMEZ! Doručak, ručak i večeru čuvene pevačice može SVAKO da napravi!

Ljubav

OVAKO SE HRANI SELENA GOMEZ! Doručak, ručak i večeru čuvene pevačice može SVAKO da napravi!

Podeli vest

Selena Gomez je zahvaljujući pravilnoj ishrani i vežbama dovela izgled do savršenstva, ovo je njen jelovnik

Selena Gomez je tokom karantina prešla na zdraviju ishranu i zdraviji način života. Njen trener Ejmi Rozof Dejvis ističe kako je učenje nekoliko osnovnih veština u kuhinji, veoma korisno za fizički izgled.

- Kada znate šta ulazi u vašu hranu, veća je verovatnoća da ćete doneti bolji izbor - kaže Ejmi.

Iako pevačica daje sve od sebe da jede hranu koja čini da se oseća dobro, ona takođe ostavlja mesta i za brzu hranu, s vremena na vreme. Gomezova je bila veoma jasna po pitanju pozitivnosti tela - manje brine o svojoj težini, a više o tome kako se oseća.

Doručak

Prema "Kozmou", njena omiljena hrana je pola buritoa za doručak sa kajganom, čorizom, avokadom, pirinčem i pasuljem. - Ona voli brzu hranu koju inače ne bih tolerisala - rekla je Ejmi za "Kozmo". Burito za doručak omogućava Gomezovoj da okusi sve ukuse za kojima žudi na hranljiviji način.

Zvezda je takođe naučila da pravi još nekoliko doručaka poput omleta, a sir i paprika su joj postale glavne namirnice. Ako je Gomezova raspoložena za nešto slađe, njen trener kaže da će se odlučiti za punomasni grčki jogurt i granolu.

Foto: Reuters

Selena Gomez

Ručak

Proteini su ključni za Selenin ručak, tako da ona ostaje puna energije tokom svojih napornih dana. Ona voli uravnoteženi obrok sa pirinčem ili salatu.

- Napravio sam mnogo jela sa pirinčem sa povrćem, proteinima i avokadom za Selenu - rekla je Ejmi za "Birdi". To joj je pomoglo da dobije energiju i izdržljivost, koji su joj bili potrebni da prođe kroz svoje emisije. Dejvisova je podelila i da je za pevačicu napravila salatu od piletine sa grožđem i celerom. Gomezova voli i da meša svoje salate, ponekad birajući "jaču salatu" sa ćuretinom, avokadom, pasuljem i domaćim prelivom, navodi "Kozmo".

Gomezova pije mnogo vode tokom dana, a posegnuće i za zelenim čajem kada oseti da gubi energiju. 

Večera

Kada se radi o večeri, Selena voli da pripremi činiju terijaki sa azijskim mariniranim krastavcem, lososom ili piletinom, avokadom i terijaki sosom preko pirinča. Zvezda takođe voli suši, pa će ponekad naručiti nekoliko različitih rolnica.

Topli medeni sendviči od piletine, sa hrskavim slatkim čilijem i urmama umotanim u pršutu su takođe njen izbor.

Užina

Gomez ima neku nezdravu želju za grickalicama, ali s vremena na vreme dozvoljava sebi da se prepusti. Ponekad se prepusti čokoladi, a kada bira zdravu užinu, to su kiseli krastavci, grickanje manga i limuna (sa malo soli). 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

I zato ima okruglu pljosnatu facu? Kao da nekoga znima ova persona.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija