• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

28.07.2022

23:45

LJUBI NJU, PA MENE! Devojka zabrinuta zbog odnosa između NJENOG DEČKA i majke - jesam li ja budala?!

Shutterstock

Ljubav

LJUBI NJU, PA MENE! Devojka zabrinuta zbog odnosa između NJENOG DEČKA i majke - jesam li ja budala?!

Podeli vest

Jedna devojka je na sajtu koji objavljuje ispovesti otkrila da je zabrinuta zbog veze koja postoji između njenog dečka i njegove majke

Kada se radi o muško ženskim odnosima, stvari nisu baš uvek kristalno jasne. 

Jedna devojka je indirektno izrazila zabrinutost za mesto koje ima u dečkovom životu, s obzirom na to da, sudeći po njenoj ispovesti, prvo mesto zauzima njegova mama:

- Živim sa momkom i njegovom mamom i svaki put kad on krene na posao, ljubi nju pa mene... Pišem ovde samo da vidim jesam li ja budala što mi to smeta - napisala je jedna devojka, a onda je i dobila odgovore:

- Ne bih živela sa muževljevom majkom, makar bila i beskućnik, a ne sa dečkom i njegovom mamom.

- Nije normalno što živiš sa dečkom i njegovom majkom, i šta kad on ode, ti sediš sa njom pijuckaš kafu? Kako to funkcioniše?

Foto: Shutterstock

snaja i svekrva

- Ti imaš veći problem što vas nadgleda njegova mama 24/7, nego što on njoj daje prednost u ljubljenju. Iz iskustva, beži!

- Jedan od većih problema što jedna žena sebi može da napravi, čak upropasti sebi život, je da živi sa njegovom mamom. Bilo i biće. Ljubljenje i redosled je tu minoran u odnosu na činjenicu da vas nadgleda snajper baba. Često budu te babe isfrustrirane svojim životom i onda dresira snaju. I još se pitaš je li to ok, što se gura baba napred. Tako će biti za sve, a ne ljubljenje.

- Majka mu je i svaka momku čast. Tebe će zameniti prvom prilikom, a majku ne i nikad! Jedino ovde šta ne shvatam si ti, živiš sa momkom i njegovom majkom. Žensko sam, ali ja to smatram brakom bez papira, jer je zakonski priznata vanbračna zajadnica. Znači sledeći tvoj momak ti je i sledeći brak. Ali hajde, bitno je da ne plaćaš kiriju dok živiš odvojeno od svojih, ima logike.

Šta vi mislite, da li u ovoj situaciji ima mesta zabrinutosti?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17