• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

26.05.2022

21:22

SMRŠALA 45 KILOGRAMA! Čuvena glumica otkrila KAKO je izgubila ovoliku težinu - caka je u samo JEDNOJ STVARI!

Reuters

Ljubav

SMRŠALA 45 KILOGRAMA! Čuvena glumica otkrila KAKO je izgubila ovoliku težinu - caka je u samo JEDNOJ STVARI!

Podeli vest

Glumica Krisi Mec je rešila da krene u borbu protiv viška kilograma i za sada je zahvaljujući kalorijskom deficitu uspela da smrša 45 kila

Poznata po svojoj kultnoj ulozi u seriji "Ovo smo mi", Krisi Mec je bila potpuno otvorena o svom putu gubitka težine u stvarnom životu, baš kao i njen lik u drami, Kejt Pirson. Mec je stalno bila opterećena svojom kilažom, pa je do sada uspela da smrša 45 kilograma.

Iako Mec više ne dozvoljava da težina ometa njen uspeh, bio je dug put za nju da se oseća udobno u svojoj koži. Tokom napora da izgubi težinu, napravila je neke promene u načinu života, kako bi pomogla sebi da skine kilograme. Prema "People" magazinu, Mec je izgubila tih 45 kilograma tako što je bila u kalorijskom deficitu.

- Sve što sam radila jeste pridržavala se ishrane od 2000 kalorija dnevno i hodala 20 minuta - rekla je za "People".

Neravnoteža kalorija je uzrok broj jedan za debljanje. U suštini, ako jedete više kalorija, nego što sagorevate, onda ćete na kraju dobiti na težini. Naročito danas, težimo da jedemo više kalorijske prerađene hrane i manje celih namirnica. Takođe mnogo sedimo, što doprinosi gojenju. Zato, jedenje manje kalorija i kretanje (čak i na kraći period) tokom dana mogu biti korisni za gubitak težine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz)

 

Mecova je izgubila težinu brzo, u roku od 5 meseci, jer se zainatila kako bi uspela u svetu glume. Od tada joj je, na sreću, postalo udobno u svojoj koži, pa se fokusirala na to da bude zdrava za sebe umesto za medije.

- Želim da imam dobro, zdravo telo, ne želim da budem ograničena ni za šta - rekla je glumica.

Kako Mec nastavlja da napreduje u glumačkoj industriji (i uskoro će i u pevačkoj), ona je takođe promenila svoj način razmišljanja, ne fokusirajući se posebno na brojeve na vagi.

Prema "Women's Health", ona je na jednom samitu govorila o suočavanju sa pritiskom da izgubi težinu.

- Biće potrebno neko vreme. Ima dana kada sam pomislila: "Definitivno jedem svoja osećanja." Drugih dana kada mi je srce puno, nisam gladna. Da li želim da se brinem o svom telu i živim zdrav život? Apsolutno. To ne znači da to ne možete da uradite u nekonvencionalnoj veličini."

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija