• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.11.2023

13:20

Skrivala godinama! Posle smrti supruge saznao bolnu istinu o njoj - tajna koju je otkrio potpuno ga je slomila

facebook/Cristene Fogel Klein

Ljubav

Skrivala godinama! Posle smrti supruge saznao bolnu istinu o njoj - tajna koju je otkrio potpuno ga je slomila

Podeli vest

S godinama bračni partneri sve više počinju da liče jedno na drugo, pa se i ne kaže džaba "srodna duša".

Toliko dobro poznajemo drugu osobu da verujemo da ne postoji nijedna tajna među nama.

Ipak, to je opovrgnuo jedan čovek koji je podelio svoju priču sa javnošću.

Naime, njegova supruga Sju je preminula sa 73 godine od raka dojke i iako su proveli 45 godina zajedno, do tog trenutka je verovao da je odlično poznaje.

Mislio je da ne postoji deo o njoj koji ne poznaje, sve dok nije otkrio dnevnike.

Nekoliko dan po njenoj smrti, izvukao je fotografiju s njihovog venčanja iz daleke 1973. godine.

- Upoznali smo 10 meseci pre nastanka te fotografije, i to u trenutku kada se ona razvodila od muža sa kojim ima jednu ćerku dok je druga bila na putu – rekao je ovaj čovek, prenosi "Huff Post".

Teško je podneo odlazak supruge, a kako bi lakše to prevazišao, on je počeo da čita iskustva drugih. U jednom trenutku je saznao da, iako su delili sve, neke tajne je Sju zaključavala i nije delila ni sa kim. To je saznao kada je otkrio istražujući kuću i otkrio njene dnevnike. Tada je uočio da je imala tajne, a srce mu se slomilo jer je u jednom od dnevnika pročitao rečenicu:

Foto: Pixabay

 

- Mislim da ga mrzim.

Ta rečenica se odnosila na njega. Nikada nije saznao da nije bila srećna zbog njihovog preseljenja u Pitsburg, dosadile su joj promene, a ona mu to nikad nije rekla. Ne zna zašto to nije rekla naglas, jer sada kada vrati film, oseća da su njegove potrebe bile iznad njenih, ali to sve zarad dobrobiti cele porodice.

Vreme je da on krene dalje i cela okolina mu pomaže u tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija