• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

19.01.2021

07:16

ŠOK NA NEBU! NLO OD BISERA! Neverovatan SNIMAK iznenadio Amerikance - stižu VANZEMALJCI?! /VIDEO/

Zanimljivosti

ŠOK NA NEBU! NLO OD BISERA! Neverovatan SNIMAK iznenadio Amerikance - stižu VANZEMALJCI?! /VIDEO/

Podeli vest

Lovac na NLO Skot Varing poznat je po svojim pokušajima pronalaženja vanzemaljskih tragova u svakodnevnim pojavama, koje bi mnogi smatrali sasvim uobičajenim. Međutim, snimak užarenog objekta na nebu Severne Dakote koji je nedavno objavio, ponovo je podstakao ljubitelje natprirodnih pojava da se zapitaju da li smo sami u galaksiji

Video je navodno snimio lokalni stanovnik u Fargu 9. januara. Na njemu je prikazano kako se objekat na nebu transformiše iz kruga u strukturu sličnu bisernoj ogrlici dok se kamera približava.

Skot Varing, podelio je snimak na svom Jutjub kanalu.

 - Pogledajte ovo. Ovo je zaista izvanredno  - komentarisao je sliku na snimku.

Ali, ne dele svi njegovo oduševljenje, pa su neki gledaoci sugerisali da su čudan prizorsamo svetla koja sijaju kroz maglu ili izlazeće sunce.

Drugi,s druge strane, veruju da to nije ništa drugo nego bliski susret sa NLO.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
drago

pre 3 godine

Tako ti je kad pijan covjek snimi i uslika ulicnu rasvjetu

mozgalica

pre 3 godine

To nije ništa ,kad vidite Isusa na nebu pašćete svi u nesvet a možda ćete i poumirati od svoje blentavosti.A on će se pojaviti iduće godine HOLOGRAMSKI kada se rasplamsaju nemiri i protesti u celom svetu zajedno sa nekim kontrolisanim ratovima.Pa će pre njega biti režirani napad van zemaljaca ,a glavnu ulogu van zemaljaca opet hologram koji će te leteće objekte prikazivati kao prave ;gde će stvarni avion kao voditi borbu sa njima ,a u stvari će ljude bombadovati avionima sa velike visine.Tako da ćemo mi razumniji praviti reda svako u svojoj državi u svim strukturama i jazbinama.Sutra pobuna protiv kabalista počinje u americi.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija