• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

22.05.2021

13:35

POTPUNO NEOČEKIVANO!  Ova boja je postala ultimativni trend prolećne sezone /FOTO/

Zanimljivosti

POTPUNO NEOČEKIVANO! Ova boja je postala ultimativni trend prolećne sezone /FOTO/

Podeli vest

Niko nije ni slutio da će ova nijansa doživeti toliku popularnost. Zelena boja je gotovo preko noći postala must have. Dizajneri kažu, ovog proleća morate imati barem jedan komad u ovom zanimljivom tonu

Sudeći prema fotografijama na Instagramu, trendseterke su odlepile za ovom bojojm, pa smo tako mogli da vidimo bezbroj stajlinga u kojima upravo ona igra kljičnu ulogu. 

 

 

Zelena dobro stoji baš svakoj ženi, bez obzira da li ste crnka, crvenokosa, brineta ili plavuša, sa ovom bojom nema greške. Osim toga, lako se kobinuje i sa ostalim nijansama, a posebno moćno i elegantno izgleda kada se nađe pored bež boje. 

 

 

Za one malo smelije dame, tu je kombinacija zelene i crvene koja izgleda fenomenalno i garantuje da će svi pogledi biti usmereni u vašem pravcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija