• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.05.2022

18:48

PRIVUCITE SREĆU U VAŠ DOM POMOĆU OGLEDALA! Samo ga postavite na OVO MESTO!

Zanimljivosti

PRIVUCITE SREĆU U VAŠ DOM POMOĆU OGLEDALA! Samo ga postavite na OVO MESTO!

Podeli vest

Veruje se da na neka mesta u kući treba da postavite ogledalo kako biste privukli pozitivnu energiju

Mala prostorija i uski hodnik

Malu sobu možete povećati ogledalom gde god da ga postavite. Isto možete da uradite i s dugačkim, uskim hodnikom na koji treba staviti ogledalo uzduž zida. Nemojte postavljati ogledala jedno preko puta drugog jer će se tako zarobiti či energija koja će se odbijati jedna od druge i ostati zarobljena u tom prostoru, objašnjava feng šui.

Možete ga postaviti na kraj dugog mračnog hodnika kako bi reflektovalo svetlo i pozitivnu „či“ energiju u prostor. Ali pazite da ogledalo ne gleda prema ulaznim vratima ili kuhinji.

Hodnik

Najbolje je postaviti ogledalo vertikalno uz ulazna vrata ili isto tako, ali na bočni zid. Najveća greška je staviti ogledalo nasuprot ulaznih vrata jer se reflektovanjem ulaza sva energija i mogućnosti odbiju od vas, pre nego što vam i dođu, prema feng šuiju.

Foto: pexels.com

Ogledalo u kupatilu

Stepenište

Postavljanjem velikog ogledala na zid stepeništa vizualno ćete ga proširiti, naročito ako je usko. To će takođe stvoriti sreću i pomoći dobroj energiji da kola stepeništem. Ne preporučuje se stavljanje ogledala u podnožje stepeništa jer ‘seče’ noge i kada se penjete i spuštate.

Kupatilo

Ogledalo ne bi trebalo da reflektuje WC šolju niti ‘da seče’ glavu bilo kome ko se u njega gleda. Neki preporučuju da se stavi ogledalo u punoj dužini vrata kupatila sa spoljne strane. Tako se čini da kupatilo ‘nestaje’ reflektovanjem ostalog prostora.

Kuhinja

U njoj se, prema feng šuiju, ne preporučuje stavljanje ogledala.

Spavaća soba

Ne preporučuje se da se ogledalo postavi tako da gleda prema krevetu jer donosi lošu energiju, niti iznad kreveta. Prema feng šuiju, tako postavljeno ogledalo može biti krivac za loš san, ali i probleme u braku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17