• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2022

14:43

HOTEL U KOJEM SE SVE RADI PO HOROSKOPU! U Sidneju postoji mesto kao dušu dalo za ljubitelje astrologije (FOTO)

Zanimljivosti

HOTEL U KOJEM SE SVE RADI PO HOROSKOPU! U Sidneju postoji mesto kao dušu dalo za ljubitelje astrologije (FOTO)

Podeli vest

Ljubitelji astrologije i oni koji obavezno svakog jutra prvo vide šta im piše u horoskopu, pa izađu napolje poželeli bi da svaki grad dobije hotel kakav je hotel "Ultimo" u Sidneju u Australiji

Ovaj hotel nudi usluge astrologa svakom gostu, pa se pri rezervaciji obavezno traži da se navede mesto i tačno vreme rođenja u minut!

Paket "natalna karta"

Gosti mogu po izboru i da se odluče za neke druge pakete tokom boravka, kao što je paket "natalna karta".
U tom slučaju gosti imaju priliku da razgovaraju sa profesionalnim astrologom Pijom Liman, koja će im analizirati natalnu kartu i posavetovati pri donošenju nekih odluka ili planova.

Informacije se prosleđuju astrologu, koji pravi astro-paket u sobi, uključujući gradski vodič sa preporukama, na osnovu nečijeg horoskopskog znaka.

 

 

Skeptici mogu da se smeju, ali boravak u ovom hotelu može biti veoma zabavan
"Ultimo" ima raznovrsne sobe i smeštaj, sa bogatom bibliotekom, umetničkim delima, pa čak i papučama po meri astroloških znakova.

 

 

Hotel personalizuje pakete na osnovu vašeg znaka i ukazuje tačno na ono šta volite i ne volite, kao i u kojim restoranima treba da jedete i u kojim aktivnostima ćete najviše uživati.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17