• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2023

09:00

DA LI JE OVO NAJVRELIJA STJUARDESA NA SVETU!? Danijela je obišla ceo svet, a onda je pred pilotom povukla šok potez (FOTO)

pexels.com

Zanimljivosti

DA LI JE OVO NAJVRELIJA STJUARDESA NA SVETU!? Danijela je obišla ceo svet, a onda je pred pilotom povukla šok potez (FOTO)

Podeli vest

Danijela Levi je pre 12 godina radila kao stjuardesa, a važila je za jednu od najatraktivnijih. Pre toga je radila kao striptizeta, a onda je shvatila da će više novca da zaradi ako se skine pred kamerama.

Tako je rešila da okuša sreću na kanalu Babestation, a ove godine je proglašena za najboljeg modela na toj stranici.

 

 

- Ne kajem se što sam radila kao stjuardesa. Obišla sam svet, a redovno bih tokom leta praznila ormarić u kome je vodka. Te letove najviše pamtim, po tri flašice vodke dnevno. Tada sam prvi put uvećala grudi - rekla je Danijela i otkrila zašto je izvela rizičan potez i pred pilotom na letu pokazala nage grudi:

 

 

- Sećam se da sam pilotima donela kafu, a kolega koji je upravljao avionom mi je dobacio da mu nešto izgledam drugačije. Odgovorila sam mu da sam uvećala grudi, podigla majicu i pokazala mu ih! Jedva se sabrao, budući da je upravljao avionom - ispričala je Danijela.

Želja joj je da bude kraljica silikonskih grudi

Ova devojka, ozbiljno je shvatila predlog svoje prijateljice i odlučila da proputuje svet kako bi okušala sreću na kanalima za odrasle.

 

 

- Konkurencija kod tih sadržaja je zaista velika. Rešila sam da pokušam i upravo tamo sam stekla pravo bogatstvo. U međuvremenu sam dodatno uvećala grudi i zaista su mi ogromne. Ipak, uskoro planiram još da ih uvećam.

- Moja želja je da budem jedna od kraljica najvećih silikonskih grudi na svetu. Ponosna sam što sam posle 12 godina proglašena za najuspešniji model kanala Babestation. Krenula sam sa plasiranjem sadržaja i na OnlyFans platformi, koja je sve uspešnija. Upravo zato želim još da uvećam grudi kako bih privukla dodatne fanove - rekla je Levijeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 1 godinu

Ne, ovo nije najvrelija strujardesa... gde vi zivite?! XD U Lufthansa radi jedna Milica, leti stalno Beograd - Pariz, znaci devojka je san. Kakva ova skrndeljka... XD

Miki

pre 1 godinu

I ta se nagutala kurceva besplatno i onda joj je u mali mozak dosla ideja da pokaze ta dva balona i uzme pare.Obzirom da je svet pun drkadzija,ima da se prska po monitorima telefona,kompova i tv-a a sve to da bi ona uzela po koji dolar.A izgleda kao jeftina lutka na naduvavanje osim sto joj je za te balone potrebna visokoprotocna pumpa visokog pritiska.

Pobesneli Laloš

pre 1 godinu

Bila bi bomba da nema tolkih silikona.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija