• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.05.2023

21:00

MEGAN MARKL pozvala žene da budu vizionarke sopstvenog života

EPAIMAGES

Zanimljivosti

MEGAN MARKL pozvala žene da budu vizionarke sopstvenog života

Podeli vest

Megan Markl pozvala je žene da budu "vizionarke sopstvenog života" nakon što je u Njujorku primila nagradu "Woman of Vision" za 2023. godinu, zbog svog globalnog zalaganja za žene i devojke.

Vojvotkinja od Saseksa se sinoć pojavila na događaju Ms. Foundation’s, na Menhetnu, a pratnji supruga princa Harija i majke Dorije Regland, prenosi Tajms.

Ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon izostanka sa krunisanja kralja Čarlsa, Harijevog oca, a u dvorani Zigfeld se pojavila u zlatnoj korset haljini modne kreatorke DŽoane Ortiz koja je koštala 1.850 dolara, odgovarajućom pismo-tašnom Karolina Herera od 1.100 dolara i zlatnim sandalama modne marke Tom Ford od 1.350 dolara.

Foto: Steve Parsons/REUTERS

Megan Markl

 - Jednostavno nikada nije kasno za početak. Možete biti vizionar svog života. Možete zacrtati put na kome ono što ponavljate u svojim svakodnevnim činovima služenja, u ljubaznosti, u zagovaranju, u milosti i poštenju, da to postane ono što će prepoznati sledeći talas žena, i mladih i starih -  rekla je Megan nakon uručenja nagrade.

Ona je tokom svog obraćanja podelila i anegdotu iz svog detinjstva, otkrivajući da je Ms. Foundation’s igrao ulogu u njenom odrastanju, prisećajući se kako bi se vratila kući, smestila se posle dana u školi uz svoju večeru na poslužavniku i listala stranice ovog časopisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija