• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index.hr

30.10.2019

13:13

BOSANSKA MISICA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO MORA NA OPERACIJU?! Sunitu iz zatvora VODILI NA PREGLED U BOLNICU! POLOMILA NOGE bežeći sa mesta ZLOČINA! (FOTO/VIDEO)

Balkan

BOSANSKA MISICA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO MORA NA OPERACIJU?! Sunitu iz zatvora VODILI NA PREGLED U BOLNICU! POLOMILA NOGE bežeći sa mesta ZLOČINA! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičena za ubistvo Nine Ivankovića, jutros je pod jakom policijskom pratnjom, iz pritvorske jedinice KPZ-a Mostar, u invalidskim kolicima dovedena na kontrolni pregled u Kantonalnu bolnicu 'Dr.Safet Mujić' da bi se utvrdilo da li mora na operaciju

Bosanska misica je osumnjičena da je iz pištolja ubila hercegovačkog preduzetnika Ninu Ivankovića nakon burne svađe u ranim jutarnjim satima u "Vili Ivanković". 

Kako je saopštilo tamošnje tužilaštvo, još uvek se čeka nalaz veštačenja u ovom slučaju. Za to vreme Hindić-Bošnjaković se iza rešetaka leči od teške povrede nogu, koje je navodno zadobila prilikom bega nakon ubistva, piše Index.hr, pozivajući se na portal Bljesak. 

Hindić-Bošnjaković je iz Travnika, gde se predala tamošnjoj policiji, u Mostar dovezena s nogama u gipsu. Ona je, navodno, nakon ubistva, skočila sa zida kraj motela u mestu Buna kod Mostara, i tom prilikom zadobila lomove kostiju oba stopala.

Šta je prethodilo ubistvu, ko joj je pomogao u begu, ali i kako je, i pored policijske potere, uspela da prevali toliki put, još uvek je predmet istrage. Iako se na ročištu njena obrana usprotivila predlogu za određivanje pritvora, jer osumnjičena nema gde da pobegne, posebno zbog činjenice da su joj slomljene obe noge, sudija je uvažio, ipak, predlog tužilaštva.

OTAC BRANI BOSANSKU MISICU OSUMNJIČENU ZA UBISTVO MOSTARSKOG UGOSTITELJA: Sunita je išla od sobe do sobe i tražila pomoć! Ne verujem da je u stanju da ubije čoveka!

Oni su istakli da postoji mogućnost bega osumnjičene, s obzirom na to da je često menjala adrese stanovanja, kao i da je uprkos povredi nogu za kratko vreme uspela da pobegne na područje Travnika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Nemojte nju dozivotno - ona je lepotica i ima lepe nokte

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17