• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2020

13:44

MILOGORCI NEĆE MIRNO S VLASTI?! DPS poziva pristalice na miting, OSPORAVAJU VOLJU NARODA CRNE GORE!

Balkan

MILOGORCI NEĆE MIRNO S VLASTI?! DPS poziva pristalice na miting, OSPORAVAJU VOLJU NARODA CRNE GORE!

Podeli vest

Crna Gora je dobila novu vlast posle 30 godina, ali Milo i njegov DPS ne mire se s debaklom na nedeljnim izborima. Znalo se da će pokušati sve da ospore volju građana Crne Gore, koja je poverenje poklonila donedavno opozicionim partijama, a sad to sprovode i u delo

Naime, na zvaničnoj Instagram stranici DPS objavljen je plakat s pozivom na miting, 6. septmebra, pod sloganom "Crna Gora te zove, nemaš izgovor".

Miting je najavljen na podgoričkom Trgu nezavisnosti, s početkom u 19 sati. U opisu objave dalje stoji "Pokažimo da nas ima mnogo", čime se i de fakto priznaje da ih nema više, ali to DPS-u nije smetalo da alarmira svoje pristalice, kojih je evidentno u sve manjem broju.

Ovakvo osporavanje izborne volje, moglo bi, ne daj bože, da dovede do uličnih sukoba, budući da su u ponedeljak pobedu na izborima proslavili građani u Podgorici.

Foto: Instagram

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vera

pre 3 godine

Volja Crnogorskog naroda se pokazala na izborima gde su dali poverenje Milovoj partiji DPS koja je pobedila na izborima sa 30 mandata i ima pravo da prva sastavi Vladu CG-e a hoće li uspeti to ćemo videti svi na kraju. Do tada vi pište šta vas volja.

REDAKCIJO

pre 3 godine

Ko izigrava volju naroda ako je na izborima pobedio taj DPS sa 30 mandata? ALO?

Švica

pre 3 godine

Vama su Albanci uzeli Kosovo i pola Crne Gore i Sandžak i ceo Jug Srbije a Makedoniju su celu davno već preuzeli sa svaki po 5-10 dece na kraju će vam uzeti sveeeeeeeeeee! A vi se svađate oko Crkvene imovine u Crnoj Gori da li je crnogorska ili srpsaka a eto Šiptari vam odlučuju i pobedniku hahahahahaha Kako je to Milo neprijatelj Srbima ako su njegovi iz partije svom narodu vratili 720 crkva i 380 stanova i ko zna koliko konaka i manjih obekata i zemlje koja pripada Crnogorskom narodu i koji autokefišu CPC da se makne od tog huškačkog satanističkog zla SPC koja i dalje samo hoće tu imovinu da sa njom vadi milione iz CG i nosi u Srbiju...Crnogorci ispali idioti do bola i sada i 90ih kad ih isto ta SPC obmanula?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17