• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.06.2018

09:05

VOZ SA DECOM U AUSTRIJI ISKOČIO IZ ŠINA: Povređeno najmanje troje odraslih!

Vesti

VOZ SA DECOM U AUSTRIJI ISKOČIO IZ ŠINA: Povređeno najmanje troje odraslih!

Podeli vest

U okolini Sankt Peltena na severoistoku Austrije, jutros je voz, u kojem su bila pretežno deca, iskočio iz šina. Teške povrede su zadobila tri odrasla putnika, a 27 lakše, prenela je Sonja Kelner iz Crvenog krsta pokrajine Donja Austrija

Prema rečima portparola vatrogasne službe, dva od tri vagona putničkog voza, u kom se nalazilo 80 ljudi, prevrnula su se, a u vozu su mahom bila deca, koja su bila na putu u školu.

Tanjug/AP


Zbog ove nesreće prekinut je i strujni vod, te su kablovi pali na prugu, što je zahtevalo da, pre akcije izbavljanja putnika iz voza, bude isključena struja na ovoj deonici.

Nesreća se dogodila nešto posle sedam časova u blizini sela Velerndorf.
Uzrok nesreće zasad nije poznat, prenosi Rojters.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija