• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SD/Informer

26.03.2021

08:30

(FOTO) ŠTA JE OVO, AKO NE NAJSTRAŠNIJA IZDAJA! Jermenski suhoji bili su naoružani, ali Pašinjan nije dozvolio da brane narod u Karabahu! DA JESTE, ISHOD RATA BIO BI...

Vesti

(FOTO) ŠTA JE OVO, AKO NE NAJSTRAŠNIJA IZDAJA! Jermenski suhoji bili su naoružani, ali Pašinjan nije dozvolio da brane narod u Karabahu! DA JESTE, ISHOD RATA BIO BI...

Podeli vest

Jermenski premijer Nikola Pašinjan uhvaćen je u laži, kada je na pitanje zašto u ratu nisu korišćeni borbeni avioni Su-30 to pravdao nedostatkom naoružanja za taj avion, jer su isplivale slike koje dokazuju suprotno

Jermenski premijer Nikola Pašinjan protiv koga je opozicija pre nešto više od 20 dana organizovala protest zbog poraza u ratu protiv Azerbejdžana i gubitka dela teritorije u periodu od septembra do novembra 2020. uhvaćen je u laži, kada je na pitanje zašto u ratu nisu korišćeni borbeni avioni Su-30 to pravdao nedostatkom naoružanja za taj avion, jer su isplivale slike koje dokazuju suprotno

Jermenija je od Rusije još 2019. kupila četiri višenamenska borbena aviona Suhoj Su-30SM. Tokom prošlogodišnjeg sukoba sa Azerbejdžanom ove letelice nisu bile upotrebljavane. Razlog kako je objasnio jermenski premijer Pašinjan bio u tome što su ovi avioni bili isporučeni bez naoružanja.

(VIDEO) DO EVROPE SAMO OKO AFRIKE, KAO PRE 150 GODINA! SUECKI KANAL NEĆE BITI ODBLOKIRAN DANIMA! Teretni brod sa kontejnerima preprečio put, NE MOGU GA UKLONITI!

Međutim, ovih dana na nizu grupa koje se bave vojnom tematikom pojavile su se fotografije naoružanih jermenskih suhoja.

Na fotografijama koje su snimljene u periodu od 04.10 do 06.10.2020. vide se jermenski lovci koji ispod krila nose po dve rakete vazduh-vazduh R-73 i dve R-27.

Ovako to rade ruski Su-30!!!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gkiga

pre 3 godine

Katastrofalno informisanje naše javnosti. Azerbejdžanci se nebi zaustavili do Jerevana da nije putina.Jermeni su podmukliji od šiptara i veći barbari. Porušili su sva groblja i verske objekte na okupitanim teritorijama Azerbejdžana koje je sada Azerbejdžan oslobodio.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17