• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok/RT

25.10.2021

17:58

KIJEV PRAVI RAKETE ZA UDAR NA MOSKVU! Ruska vojska je već svesna vojnih sposobnosti Ukrajine?! U OVOJ PRIČI SAMO AMERI DOBIJAJU!

Vesti

KIJEV PRAVI RAKETE ZA UDAR NA MOSKVU! Ruska vojska je već svesna vojnih sposobnosti Ukrajine?! U OVOJ PRIČI SAMO AMERI DOBIJAJU!

Podeli vest

Kijev radi na raketama dugog dometa koje mogu da dolete do Moskve, a ruski predsednik Vladimir Putin treba da shvati da bi svaki napad na Ukrajinu mogao da dovede do uništenja cele njegove zemlje, upozorio je visoki ukrajinski zvaničnik

U razgovoru za TV "Dom", Aleksej Arestovič upozorio je Kremlj da će njegova zemlja uskoro imati mogućnost da raketama gađa rusku prestonicu. Arestovič je savetnik u kancelariji ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog.

- Putin će u doglednoj budućnosti doći do tačke gde će ukrajinske rakete biti usmerene na Moskvu, i to iz jednog jednostavnog razloga - radimo na raketnom programu - objasnio je on.

- A naše operativno-taktičke rakete će moći da stignu do Moskve - dodao je on.

Prema njegovom mišljenju, ruska vojska je već svesna vojnih sposobnosti Ukrajine, a šefovi oružanih snaga poručuju Kremlju da bi napad na Ukrajinu „bio kraj ruske vojske i kraj Ruske Federacije".

- To je apsolutno gubitnička opcija. Oni to ne mogu da ne razumeju. Kada nas plaše invazijom, ekspanzijom, pretnjama - to je blef - dodao je on.

MOSKVA PODSTIČE VAKCINACIJU! Dva slobodna dana za imunizaciju protiv kovida

U poslednje vreme, ukrajinsko rukovodstvo je u više navrata pominjalo mogući rat sa Rusijom, uprkos insistiranju Moskve da nema želju za bilo kakvim sukobom. Prošle nedelje, komandant ukrajinskih snaga za specijalne operacije Grigorij Galagan pozvao je „sve regione" zemlje da ojačaju odbranu, tvrdeći da „nema garancije da Rusija neće izvršiti invaziju".

HOĆE LI AMERI IMATI PETLJE DA PRIZNAJU OVO! KENEDIJA JE UBIO KILER MAFIJE LISJEN SARTI?! Svet čeka skidanje tajne sa spornih dokumenata, posle ovog više ništa...

Prošlog meseca Zelenski je ustvrdio da postoji mogućnost opšteg rata sa Rusijom i optužio Moskvu da ne poštuje nezavisnost njegove zemlje.

Britanski "Tajms" je u sredu izvestio da London pregovara sa Ukrajinom da joj po prvi put proda rakete zemlja-zemlja i vazduh-zemlja, uključujući najsavremenije "Brimston".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miljan J

pre 2 godine

I šta ako slučajno raketa prođe do Moskve , verovatno od Kijeva ne bi ostalo ništa

Miki

pre 2 godine

Hahahahhahahhahahahhaa.. Da gadjaju Moskvu... Oni moraju da se sale sigurno.. Ovo je neki vic, fake news... Pa oni ne mogu da pobede u Donbasu. A Rusi ako ispale samo delić onoga sto imaju Ukrajina prestaje da postoji.

Anton

pre 1 godinu

Nemaju struje da skuvaju caj a ne da prave rakete i ovo oruzije sto im salju nema pomoci sprzice ih neznam samo odakle ovi naslovi neprofesonalni strucnjaka

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17