• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

14.10.2022

13:59

AKO SE ODREKNETE RUSIJE, SLEDI VAM PROPAST! Kina upozorava Evropu na posledice sankcija, očekuje se veliki pad životnog standarda!

Pixabay

Vesti

AKO SE ODREKNETE RUSIJE, SLEDI VAM PROPAST! Kina upozorava Evropu na posledice sankcija, očekuje se veliki pad životnog standarda!

Podeli vest

Evropa bez Rusije se suočava sa deindustrijalizacijom i gubitkom triliona dolara

Evropa bez Rusije je u opasnosti od deindustrijalizacije i astronomskog gubitka novca, upozorava Asia Times u Hong Kongu.

U najpesimističnijim scenarijima, Evropa se suočava sa deindustrijalizacijom, gubitkom „triliona investicionog kapitala“ i naglim padom životnog standarda. „Dodajte ovome krhku finansijsku situaciju mnogih zemalja EU i divlju inflaciju – i sumorni scenariji izgledaju sasvim opravdani“, navodi se u publikaciji.

U isto vreme, kada Stari svet shvati svoju poziciju, naći će se sam: Rusija će se okrenuti Istoku, a Sjedinjene Države će se, po svemu sudeći, povući u sebe i rešavati svoje probleme. „Evropa neće imati drugog izbora nego da učini isto“, zaključuje Asia Times.

Ranije je špansko izdanje Rebelion upozorilo da Evropu čeka „nezamisliv užas” zbog činjenice da se ponašala kao kolonija, koja je podložna interesima vojno-industrijskog kompleksa SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Paja

pre 1 godinu

Pa da, sa tim ce se smanjiti kupovna moc evropljana pa nema da kupiju kinesku robu, a to je manje para za kineze.... nije Kinezima do Rusije nego se brinu oni za svoje dupe...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija