• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2024

13:48

Iznenađujuće otkriće Trampa nakon atentata! Pomenuo Si Đinpinga i njegov neočekivan potez, mnogima u SAD se ovo neće svideti!

EPA

Vesti

Iznenađujuće otkriće Trampa nakon atentata! Pomenuo Si Đinpinga i njegov neočekivan potez, mnogima u SAD se ovo neće svideti!

Podeli vest

Kandidat za predsednika SAD iz Republikanske partije, Donald Tramp, izjavio je da je nakon pokušaja atentata na njega dobio pismo od lidera Kine, Si Đinpinga.

To je rekao tokom nastupa u Mičigenu, čiju je prenos vršio "The Sunday Times".

- Nedavno mi je poslao divno pismo kada je saznao šta se dogodilo - rekao je Tramp.

U subotu, 13. jula, tokom Trampovog predizbornog nastupa u Pensilvaniji, došlo je do pucnjave. Bivši predsednik je ranjen u uvo, jedan gledalac je poginuo, a još dvoje su kritično ranjeni. Tajna služba SAD je saopštila da je likvidirala osumnjičenog, koji je nekoliko puta pucao ka bini. Izveštaji navode da se skrivao na krovu proizvodne zgrade, udaljene oko 100 metara od mesta događaja, van područja gde je održan skup.

Ministarstvo unutrašnje bezbednosti (MUB) SAD je 17. jula izjavilo da će sprovesti istragu o radu Tajne službe u vezi sa obezbeđenjem Donalda Trampa tokom njegovog predizbornog mitinga. FBI istražuje incident kao "pokušaj atentata i mogući domaći terorizam". Prema informacijama FBI-a, osumnjičeni je 20-godišnji Tomas Metju Kruks.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Očekujem da svako domaćinstvo prati utakmicu protiv Amerike! Naši sportisti će nas učiniti ponosnima u Parizu! (VIDEO)
Live TV

Očekujem da svako domaćinstvo prati utakmicu protiv Amerike! Naši sportisti će nas učiniti ponosnima u Parizu! (VIDEO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je juče sportiste i članove olimpijskog tima Srbije u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike i tom prilikom je uručio državnu zastavu odbojkašici Maji Ognjenović koju će s Dušanom Mandićem nositi na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. Ovim povodom gost "Info jutra" bio je državni sekretar za sport Marko Kešelj.

22.07.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja
Srbija

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja

Crkva Svete Nedelje u prizrenskom naselju Potkaljaja postala je ženski manastir. Za igumaniju novoosnovanog manastira Srpke pravoslavne crkve postavljena je monahinju Zlata, koja je do sada službovala u manastiru Brnjak, kod Zubinog Potoka.

22.07.2024

16:16

Gori šuma na Tari!
Srbija

Gori šuma na Tari!

Na Tari, u veoma nepristupačnom delu, iznad mesta Krtica na putu Perućac -Mitrovac, vatrogasci i zaposleni u NP Tara ulažu velike napore da lokalizuju i ugase požar.

22.07.2024

13:30