• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

11.09.2024

08:16 >> 10:58

Hitna vest iz Kurske oblasti - oglasio se komandant Ahmata! Žestok udar na novu tehniku NATO kod Kijeva!

Reuters

Vesti

Hitna vest iz Kurske oblasti - oglasio se komandant Ahmata! Žestok udar na novu tehniku NATO kod Kijeva!

Podeli vest

Rat u Ukrajini 931.dan.

Komandant "Ahmata": Oslobođeno 10 naselja!

Na korenjevskom pravcu u Kurskoj oblasti oslobođeno je nekoliko naselja, saopštio je komandant "Ahmata" Apti Alaudinov. Pod ruskom kontrolom je desetak naselja.

Energodar bez struje!

Energodar, u čijoj blizini se nalazi Zaporoška nuklearka, ostao je bez struje zbog kidanja električnih vodova, saopštila je administracija grada.
Koordinator pokreta otpora u Nikolajevu Sergej Lebedev saopštio je da su ruske snage izvele udar u delu Kijevskoj oblasti gde se nalaze skladišta sa novom tehnikom NATO za potrebe ukrajinske vojske.

Reakcija građana Sudže 

Građani Sudže su odbili da prime humanitarnu pomoć od ukrajinske vojske i tražili su od njih da odu, bacajući donete pakete, ispričala je za Sputnjik izbeglica Tamara Sadkejeva. Ona sama je prešla u prihvatni centar u Kursku nakon što je iz opasne zone izvukla unuka i njegovo četvoro dece. Iznad Kurske oblasti PVO je oborila navođenu avijacionu bombu ukrajinske vojske, saopštio je v.d. gubernatora Aleksej Smirnov.

Blinken i Lemi u Kijevu

Američki državni sekretar Entoni Blinken i britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Lemi posetiće Kijev. Glavna tema razgovora sa Vladimirom Zelenskim biće zahtevi Kijeva za novim isporukama naoružanja.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija