• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.09.2024

07:10

Katastrofa! Ovo je napad Amerike na Rusiju! Stravične vesti zatresle planetu, svi drhte i čekaju najgore!

Reuters/AP/pixabaay

Vesti

Katastrofa! Ovo je napad Amerike na Rusiju! Stravične vesti zatresle planetu, svi drhte i čekaju najgore!

Podeli vest

Dozvola Ukrajini da napada rusku teritoriju dalekometnim oružjem bila bi napad SAD-a na Rusiju, napisao je norveški profesor Glen Dizen na društvenoj mreži Iks.

- Bajden je nekada tvrdio da će isporuke F-16 izazvati Treći svetski rat. Ovo je mnogo gore, ovo je napad SAD-a na Rusiju upozorio je ekspert.

U utorak je američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio da SAD ne isključuju mogućnost da Ukrajini dozvole napade na dubinu teritorije Rusije koristeći američke rakete ATACMS.

Istog dana, koordinator Bele kuće za strateške komunikacije Džon Kirbi pokušao je da uveri javnost da SAD i dalje ne podržavaju napade Oružanih snaga Ukrajine na rusku teritoriju, uključujući američko oružje, uprkos planovima američkog predsednika Džoa Bajdena da razgovara sa britanskim premijerom Kirom Starmerom o korišćenju zapadnog dalekometnog oružja od strane ukrajinskih snaga.

Kako je izvestila novinarka portala Axios, Džuligrejs Brufke, pozivajući se na predsednika Komiteta za međunarodne poslove Predstavničkog doma SAD, Majkla Makola, sam Blinken će tokom svoje posete Ukrajini u sredu reći Kijevu da će SAD dozvoliti upotrebu raketa ATACMS za napade na Rusiju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35