• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.05.2023

17:12

Aleksandar Šešelj za Informer podkast: Neverovatno je da deo opozicije koristi tragediju za političke poene!

Informer

Podkast

Aleksandar Šešelj za Informer podkast: Neverovatno je da deo opozicije koristi tragediju za političke poene!

Podeli vest

Ono što se dogodilo u Srbiji, dva velika masakra, jeste velika nacionalna trauma za naš narod i meni je neverovatno da neko iz opozicije može da bude toliko sebičan i neodgovoran, zloupotrebljavajući to što su ljudi šokirani. Niko od njih ne priča o bezbednosti dece, već o političkim zahtevima koje propagiraju godinama unazad, kaže Aleksandar Šešelj, lider opozicione Srpske radikalne stranke (SRS).

 

- Ono što se dogodilo je nešto za šta smo mislili da se neće desiti u našem dvorištu. To je nažalost trend, fenomen koji je sa Zapada došao kod nas. Ipak, mi ne pripadamo tom svetu, niti želimo da tako živimo. Građani imaju otpor prema nekim stvarima koje dolaze sa Zapada - kaže Šešelj u Informer podkastu.

Komentarišući "proteste protiv nasilja", Šešelj ističe da za ovu tragediju nema krivca.

- Mislim da Branko Ružić, protiv koga imam mnogo toga da kažem, nije kriv za tragediju na Vračaru. Meni je neverovatno da postoje političke stranke koje ovakav šok za građane posmatraju kao priliku da politički profitiraju. Oni sada hoće ovo da iskoriste za svoje političke poene. To je meni zaista neverovatno! Ne priča se o bezbednosti dece, već se priča o zabrani televizija, ostavkama... Političke zahteve koje ispostavljaju godinama unazad sada pokušavaju da prikažu kao nekakav bunt naroda... - kaže Aleksandar Šešelj.

Govoreći o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića će novi izbori biti najkasnije do septembra, naš sagovornik kaže da su parlamentarni izbori potrebni i da su radikali uvek spremni za izlazak na birališta.

Šta je još Aleksandar Šešelj rekao u razgovoru sa urednikom Novicom Popovićem pogledajte u nastavku:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 11 meseci

ORGANIZUJMO SE ZA NAŠU SRBIJU.Ne dozvolimo više ikad da nam stranci vode naš živote. Da nam bosovi i dileri droge haraju po ulicama,da nam domaći strani plaćenici zajedno sa tajkunima i lopovima vrate Srbiju HAOSA I BEDE.Da nam ukinu našu pravoslavnu crkvu da neznam ni kosmo ni što smo,da priznaju Kosovo i Metohiju kao sto su uradili i predali naše svetilište šiptarima i strancima. Ja znam ko sam i imam svoju veru i ponos i nedam to nikome ni za živu glavu.Sad treba da budemo uz NAŠU SRBIJU I BRANIMO je od domaćih izdajnika i terorističkih televizija nova i nova s i ukinemo ih. ZA NAŠU SRBIJU ORGANIZUJMO SE DA JE BRANIMO.

Pera

pre 11 meseci

Ma koja politička opozicija ????? To su najgori lešinari koji na ovaj način hoće da profitiraju. Ne kažem "SRAMOTA" jer oni takav osećaj nemaju, to je posebna rasa koja nije u stanju da pocrveni.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija