• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

05.04.2020

20:00

OGLASIO SE PORODIČNI PRIJATELJ ĐOGANIJEVIH! Nakon HAOSA između Marka i Anabele, on je otkrio PRAVU ISTINU!

Rijaliti

OGLASIO SE PORODIČNI PRIJATELJ ĐOGANIJEVIH! Nakon HAOSA između Marka i Anabele, on je otkrio PRAVU ISTINU!

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Protekle noći u "Zadruzi 3" se odigravala velika drama kada je Marko Miljković ponovo izneo tvrdnje da je Anabela Atijas nemarna majka, te da je svoju ćerku Ninu ostavljala bez dinara i da je on morao da joj pozajmljuje novac.

 

 

Ovim povodom se oglasio i Ilija Pečenica, Lunin najbolji drug i prijatelj cele porodice Đogani i Atijas. On je veoma dobro upućen u odnose ovih porodica, te je otrkio istinu o tome šta se dešavalo dok je Anabela bila na nastupima.

MARKO LAŽE, MAMA ME NIKAD NE BI OSTAVILA BEZ PARA! Oglasila se Nina Đogani - RASKRINKALA Miljkovića DO KOSKE!

 

NEKAD I SAD! Na početku karijere Dušica Jakovljević je izgledala OVAKO, nećete je prepoznati!
 

- Zaista nisam želeo da se oglašavam povodom rijalitija sem što sam velika podrška Anabeli kao majci i smatram da jedna majka i ima apsolutno pravo da razgovara sa detetom o svemu, pogotovo ako joj se dete pre toga žalilo na neke stvari. Ona je majka i njeno legitimno pravo je da svom detetu kaže sve šta misli, a na detetu je da li će prihvatiti ili ne. Posle sinoćne situacije koja me je zaista jako potresla i zbog Anabelinih kolega i prijatelja i publike koju ima jer je 25 godina na sceni, odlučio sam da kažem svoje mišljenje. Sticajem okolnosti poznajem lično dosta ljudi, jer sam frizer i imam saradnju sa dosta ljudi generalno, tako i sa Anabelinim kolegama! Samo ću reći: Anabela, drži se, apsolutno svi znamo kakav si roditelj i sta si sve radila za svoju decu i radiš i dalje, počevši od borbe za Lunu, išla si u boj sa svima, tako isto za Ninu i Blankicu! E ovako, što se tiče novca za Ninu, Anabela svaki put kada je krenula na neki put ako ne stigne da se vidi sa Ninom ostavi novac kod mene u salonu, koji se preda Nini. Milion puta je ostavila i po 3, 4 hiljade, a ode u petak i vrati se u nedelju, gde sam joj lično ja milion puta rekao: "Što ženo toliko ostavljaš, ideš faktički na dan i po", gde ona kao majka kaže: "Otkud znam, mozda joj zafali". Anabela je osoba koja misli na sve! Nikada u životu nije koristila prijateljstva da bi prošla lagodno, svaku svoju uslugu i meni kao prijatelju je platila, nikada dužna ostala nije čak i kad joj ja kažem: "Anabelči, sad te častim", ona mi kaže: "Nemoj molim te, dušo, to je tvoj posao". Putovao sam sa njom na nastupe par puta vikendom gde je išla i radila da bi deci bilo sve potaman, Novu godinu je pevala u Makedoniji, dnevnu žurku, pa trčala na avion nazad za Beograd, pa sa aerodroma direkt za Zagreb da bi pevala uveče u Zagrebu, da bi zaradila za svoju decu - rekao je Ilija, a onda otkrio kako je izgledala sporna situacija koju je Miljković spominjao u Beloj kući:

Foto: printscreen/tvpink

- Ja samo znam da sam ja jednom Marka zamolio da odnese novac Nini jer nije stigla da dođe po pare koje je lično Anabela ostavila za dete i koje smo odneli na Košutnjak Nini, jer Nina je tinejdžerka, zaboravi, ne seti se. Onda me je Marko odvezao da dam Nini novac koji je Anabela ostavila. Ne vidim ništa loše u tome i siguran sam da Anabela nikada nije dete ostavila da nema šta da jede i to što je Marko odneo 2.000 to je sasvim ok. Marko je u Beogradu, oni nisu u zemlji, a Marko je dečko njene starije ćerke. Ne vidim zbog čega bi se to iznosilo, ali svako priča o sebi. Jedno samo znam, Anabela je toliko bila uz svoju decu na svim poljima da je mene sve zabolelo gledajući je sinoć da doživi ono što je doživela. Znajući kakva je Anabela mogu samo da kažem da se drži i da je mnogo cenim i poštujem - rekao je Pečenica.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lalica

pre 4 godine

Ovaj može da priča do sutra, uostalom možda se desio i taj slučaj, ali Marko je pričao da je on odneo svoje pare na poziv Lune, što je potvrdila i Anabela rekavši da nije imala para, tako da ovo frizerovo ne pije vode. Zapravo, Maro je spominjao više takvih poziva, možda je taj samo jedan u nizu. Uostalom, nisu uskladjene ni frizerova, ni izjava od male Nine koja se u doba pandemije ležerno šetka od Atijasa prekok Save do “dečka”. Šta tako odgovorni roditelji imaju o tome da kažu, koga će sad okriviti? Ili će mami da pomogne Gavrić u opravdanjima, pošto je, gle čuda, baš danas izašla iz Zadruge. Verovatno da malo zavrti rijaliti i napolju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17