• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.04.2022

16:57

ISTROŠIO TE KAO KRPU! Lepi Mića osuo paljbu, otkrio SUROVU ISTINU o ljubavnom trouglu!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

ISTROŠIO TE KAO KRPU! Lepi Mića osuo paljbu, otkrio SUROVU ISTINU o ljubavnom trouglu!

Podeli vest

Nije štedeo reči kada je kritikovao Anu i objasnio joj je zašto joj nadimak "Dežurna" sasvim pristaje!

Rijaliti šou Zadruga 5 se polako privodi kraju, a tokom perioda od sedam meseci svi su dovoljno dobro upoznali svoje cimere. Zato su zadrugari danas dobili zadatak da izglasaju koga smatraju za najsamoživiju osobu, a svi su svoje tvrdnje temeljili na, prema njihovom mišljenju, jakim argumentima.

Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković dao je reč Lepom Mići, koji je bez preteranog razmišljanja dao svoj sud.

Foto: Printscreen/You Tube

- Samoživost je karakterna crta koja ljude označava kao jako loše, nehumane i škrte. Ovde imamo razne likove koje možemo da svrstamo u tu kategoriju, od sedenja za stolom, spavanja i bitisanja u prodavnici, do načina kad se vidi da li se nekome pomaže zbog kadra i interesa. Ana, zbog čega nisi u dobrim odnosima sa Dlailom? Zbog vas dve ili Filipa? Ti si toliko samoživa, znaš da on ima emociju i ona, celi svet to vidi, samo ti ne vidiš. Drugi put si posrnula, a ti ideš i treći put - govorio je Lepi Mića.

- Neću da se povlačim, ali neću imati komunikaciju. Ja imam okej odnos sa njim, nisam pričala sa njim do pre par dana. Ja sa njim niti sedim, niti se družim. Prestali smo komunikaciju kad su bila pitanja - pravdala se Ana.

Foto: Printscreen/You Tube

- Kad se vratio Dalili od*ebao te je kao krpu. Vi ste svaki put bili dublje druženje, tebe interesuje on i priča sa njim. Znamo tvoje namere prema njemu. Rekla si da ćeš da prekineš priču sa njim, ako se pomiri sa Dalilom. To onda nije spontano, nego namenski. Zato si ti dežurna, prijatelj si sa njim, dok nema devojku. Sve se ponavlja, uskačeš kao dežurna. To nije prijateljstvo, nego želja da budeš sa njim. Znaš kako bi tebe bolelo uvo da on hoće da ostavi Dalilu. On te istroši kao krpu - dodao je Mića i dodao:

- Da li je Miljana iskoristila Bebicu, ili Bebica Miljanu, to ćemo da vidmo. On pristaje na sve njene maltrete. Bebica je kao uslužni servirs koji čini sve što Miljana kaže. Reći ću izjavu mog sinčića Dejana Dragojevića, kad je rečeno da je alav... Sve što radi, to je samoživost. Ja Anđeli kažem, zamerio sam joj što odma nije regovala kad joj je Mateja to rekao u krevetu. Dug period i vreme koje su proveli zajedno, znajući da nema emocija za vezu, ona se nadala i mislim da je to korišćenje osobe koja je draga, ali na način koji samo njemu odgovara - govorio je Lepi Mića.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17