• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.06.2022

16:43

MC ALEKS PREKIDA KONTAKT SA MATOROM I ANĐELOM! Veselinovićeva stala na njenu stranu, a Matora doživela nervni slom!

printscreen

Rijaliti

MC ALEKS PREKIDA KONTAKT SA MATOROM I ANĐELOM! Veselinovićeva stala na njenu stranu, a Matora doživela nervni slom!

Podeli vest

MC Aleks i Jovana Tomić Matora posvađale su se jer je Aleks želi da prekine kontakt sa njom, dok Matora tvrdi da nije znala da ima ikakvih problema u njihovom odnosu

U Beloj kući u toku je odgovaranje na pitanja gledalaca, a prvo pitanje bilo je upućeno MC Aleks.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Zašto praviš kašu od mozga Matoroj? - glasilo je pitanje.

- Ne pravim ja, ona to radi sama sebi, pa tu kašu prebaci na mene. Sklona je razvijanju filmova i to radi već 9 meseci, vrtimo se u krug. Ne mogu ja nikome praviti kašu od mozga, ukoliko je ona stabilna - odgovorila je Aleks.

- Misliš li da nisi dala povoda? - pitala je voditeljka.

- Sve se uvek svede na to da ona ima te filmove, a ja se konstantno pravdam. Ništa se ne bi desilo da ona ne potencira neke stvari, pa i ovo na žurci je ona napravila. Odlučila sam da nemam više komunikaciju ni sa Matorom ni sa Anđelom do kraja, mislim da je tako najbolje - dodala je.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Lepo što ja ovde za stolom saznajem da prekida komunikaciju sa mnom. Kako je moguće da smo juče bile ceo dan zajedno, da je na žurci malo falilo da se poljubilo, bilo je sve kako treba. Onda ode na radio i kaže sve i svašta, a danas već neće komunikaciju sa mnom. Nije mi jasno bilo zašto moja nezvanična devojka toliko žali mog druga, to je sve što je bilo. Niti sam ja bolesna niti luda. Ona meni ništa nije zamerila ni jednom, tek sam se u radiju naslušala gluposti - govorila je Matora.

- Ja sam čula da je ona na žurci pratila svaki moj korak i pokret, da je stajala tamo gde nikada ne stoji da bi me pratila. Osetim ja svaki pogled, nisam budala. Ona ako je videla da se ja smeškam Anđelu trebala je odmah da kaže i je*e mamu... Osam meseci uvek isto, ne mogu više - prekunila je Aleks.

- Ko je to rekao? To nije istina, nemoj da me praviš budalom! Pravite od mene bolesnika - zaurlala je Matora.

- Videle smo! Ona je Rešićki pokazala očima na Dina kada je stao iza nje - umešala se Milica Veselinović.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Da ja kažem nešto što se tiče Milice, pošto je jako neiskrena. Meni se Dino izvinio što ju je gledao, on kada se napije nema pojma šta radi! Ona je meni lično rekla da zna zašto sam ljuta na nju i rekla je da sam u pravu ali da ne želi da se meša - vikala je Matora.

- Ma to nije istina... Rekla si da sam ti na žurci pokazala očima da njih dvoje igraju a to je laž! Sa mnom to ne mjožeš a radiš! - urlala je Veselinovićeva.

- Pusti me da završim! Ti uopšte ne pričaš o istoj situaciji! - nastavila je Jovana.

- Ne možeš sa mnom da manipulišeš! Niko ti nije rekao da si bolesnica! - vikala je Milica




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17