• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.06.2022

17:43

MAJA MARINKOVIĆ SE ODSELILA OD TAKIJA! Ima novog dečka, a komentarom o Staniji šokirala javnost!

Insajder/printscreen

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ SE ODSELILA OD TAKIJA! Ima novog dečka, a komentarom o Staniji šokirala javnost!

Podeli vest

Maja Marinković otkriva da se konačno odselila od svog oca Radomira Takija Marinkovića, ali i da je pronašla novog dečka

Starleta i bivša zadrugarka Maja Marinković progovorila je o svim aktuelnostima iz svog života.

Foto: printscreen

Maja Marinković

- Zaista sam dobro, lepo se osećam, ispunjena sam, srećna - počela jer Maja, a zatim otkrila kako joj je bilo na proslavi njenog rođendana koji je organizovala nedavno. Marinkovićeva je priznala i ko je platio gala proslavu.

- Moj otac mi je podrška celog života i ispunjava svojoj princezi sve želje. Ja sam tatina princeza. 

Njena koleginica, Stanija Dobrojević i ona nedavno su izazvale lavinu naslova.

- Mi smo imale neke čarkice, ali ona mi je duži niz godina prijatelj, divna je osoba, lojalan prijatelj. Nisam je dugo videla, bila je u Americi. Ja je mnogo volim, kvalitetna je osoba sa puno dobrih osobina. Naše prijateljstvo traje, uvek smo tu jedna za drugu, o njoj sve najlepše mogu da kažem. Ja sam uvek uz nju, želim joj svu sreću.- rekla je Maja, pa se osvrnula na svoje ljubavi:

Foto: printscreen instagram

Stanija Dobrojević, Tamara Đurić i Maja Marinković

- O mojim ljubavima iz Bele kuće nećemo, to je ono "Oprostite mi moju ružnu prošlost". Čovek u zatvorenom prostoru drugačije reaguje nego na "slobodi". Ko nije bio deo "Zadruge" ne može da sudi. Jako je teško naći se u datim situacijama. Moji izbori su bili dosta pogrešni, iako sam uvek volela iskreno. Ja nisam neko ko je materijalista, ali nisu me bili vredni.

Priznala je i kako će odreagovati u slučaju da joj se javi bivši dečko Filip Car po izlasku iz "Zadruge".

- To je prirodna stvar. Imam taj krug paćenika koji se uvek vrate meni, ali vrata su zatvorena. Nemam šta da tražim sa ljudima koji su me prodali za malo kadra - rekla je Maja.

Ona je progovorila i da li je emotivno zauzeta.

- Ne mogu da kažem da imam dečka, pre bih to nazvala simpatijom. Na prvom mestu mogu da kažem da sam srećna. Nigde ne žurim, ovako mi je sada super. Najvažnije je da nema ženu! Ja zaslužujem da budem prva, ne zaslužujem da budem druga. Ja sam uvek glavna i kad postoji prva, vrlo brzo se ta mesta zamene, ali ne ponosim se time. To je ružna prošlost. Bivši su bivši, da su dobri, ne bi bili bivši - rekla je ona, a zatim otkrila da li je njena "simpatija" poznata ličnost.

- Nije, inkognito je. On je moja simpatija. Ja želim da se neko trudi oko mene, da neće biti prolazan. Zaslužujem da se bore za mene. Ako smatraju da sam vredna toga, to je to - odgovorila je Marinkovićeva.

Maja je prokomentarisala i odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Foto: printscreen

Filip Car, Maja Marinković i Dalila Dragojević

- Ja to više i ne gledam, toliko mi je lepo, da ih ne komentarišem. To je dno dna. Nisam ja neko ko će da im sudi, ne želim da se bavim bajatim pričama. Meni loši ljudi u životu ne trebaju, dosta toga sam prošla - istakla je Maja.

Marinkovićeva je otkrila i da se odselila.

- Takija volim najviše na svetu, ali nije prirodno da živimo zajedno. Uzela sam stan, sada živim sama. Ja sam sposobna žena. Da me staviš u pustinju, ja bih se snašla. Taki me je podržao, jer bolji odnos imamo kad nismo 24 časa zajedno. Ipak, razlika u godinama, druga generacija... - ispričala je ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija