• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.S.

12.07.2022

14:43

ČULA SAM SE I SA JEDNOM I SA DRUGOM Majina i Aleksandrina drugarica progovorila o SKANDALU GODINE!

Informer.rs

Rijaliti

ČULA SAM SE I SA JEDNOM I SA DRUGOM Majina i Aleksandrina drugarica progovorila o SKANDALU GODINE!

Podeli vest

Sanja Stanković prokomentarisala je skandal u koji su uključene njene dve dobre drugarice - Maja Marinković i Aleksandra Subotić, i trudila se da zadrži neutralan stav o preljubi u kojoj je starleta otela muža svojoj najboljoj prijateljici.

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima održala spektakularna žurka povodom završetka pete sezone rijaliti šou programa "Zadruga".

Jedne od mnogobrojnih zvanica bile su voditeljke emisije "Pitam za druga", Sanja Stanković i Ana Radulović. Sanja je i sama bila učesnik "Zadruge", a njeno učešće je obeležila veza sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: Informer.rs

- Kakav osećaj imaš kad uđeš u Zadrugu? - glasilo je pitanje za Sanju.

- Prvi put se osećam "lagano" kad uđem ovde. Ali pogodite ko je bila prva osoba koju sam videla na parkingu? Matora, naravno - rekla je Sanja kroz smeh.

- Kakav je bio susret sa Matorom?

- Ništa specijalno. Nismo se pozdravile, mada me je danas zvala da me pita nešto u vezi telefona, oko ugovora, i to je to - rekla je Sanja.

- Pitala je Matora gde si. Hoćeš li sad da joj se javiš?

- Ne. Neka se lepo provede na ovoj žurci. Ako je mogla da izbegava neke ljude, ovaj put može i mene - bila je kratka Sanja.

- Vas dve se bavite emisijom koja se bavi "Zadrugom". Kako komentarišete pobednika?

Foto: Informer.rs

- To je negde očekivano. Od početka sezone emisije "Pitam za druga" gledaoci su najviše zvali da nam kažu da im je Dejan favorit, tako da se to i očekivalo. I drugo mesto se očekivalo - rekla je Ana, a Sanja se nadovezala:

- Dalila i Dejan, zajedno sa Filipom Carem i jesu nosioci ove sezone. Meni je Anđela bila favorit i hvala Bogu da se neko i na takav način istakne, a ne samo Sodoma i Gomora. Nek se i folirala, ali je makar uradila nešto lepo i pozitivno.

- Šta ako vam se pridruži Dalila kao voditeljka?

- Kod nas je svako dobrodošao - rekla je Stankovićeva.

- A kako će onda Dalila da bude glavna tema, ako je voditeljka?

- Pa i Sanja je ove sezone u "Zadruzi" bila glavna tema pa je super vodila emisiju. Dobro nam je i došlo što je ona bila glavna tema, jer smo je lepo "iskoristili" za emisiju - rekla je Radulovićeva.

- Ana, ti si se nedavno oprobala u ulozi voditeljke na Pinku. Da li ćemo te sada gledati u emisiji "Narod pita"?

Foto: Informer.rs

- Da li to može da ostane mala tajna? Čitala sam komentare podrške, drago mi je što je to tako i ja ću se truditi da ovaj posao radim onako kao što sam ga radila do sada i da budem još bolja. Tako da videćemo šta će biti u narodnom periodu - rekla je Ana.

- Sanja, moram da te pitam za aferu Maje Marinković i muža Aleksandre Subotić, tvoje drugarice.

- Videli ste šta sam komentarisala. Ne želim da se mešam u taj odnos. Čula sam se naravno i sa Majom i sa Aleksandrom, ali ako neko treba da priča to su oni - ja ne treba da se mešam. Rekla sam da je ružno to što je Maja uradila, ali da je linčujem - neću. Njih dve treba to da reše sa Pecom  - otkrila je Sanja.

- Misliš da ti Aleksandra neće zameriti što si neutralna?

- Ne može meni niko da zameri ništa jer sam se ja družila i sa Majom i sa Aleksandrom. Tako da ne mogu jednu da podržim, a drugu da linčujem, mogu da kažem svoje mišljenje o celoj toj situaciji i sve što imam da zamerim mogu da zamerim Maji ili Aleksandri. 

- A šta imaš da zameriš Aleksandri ako ona ništa nije uradila?

- Kažem ti, generalno. Pričam uživo sa svojim prijateljima, ne preko medija, jer, što bi Maja rekla ne treba mi naslov - rekla je Stankovićeva trudeći se da ostane suzdržana, a kako više o ovome možete saznati u videu na početku teksta.

Podsećamo, Maja Marinković i bivši muž Aleksandre Subotić, Predrag Peca Raspopović, uhvaćeni su kako se ljube na bazenu na Zlatiboru. Marinkovićeva je ubrzo priznala da se na snimku nalaze Peca i ona, te da je istina da su u vezi, a trenutno se nalaze u Crnoj Gori na odmoru o čemu više možete pročitati na OVOM linku.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija