• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2022

19:56

ANĐELO I SANDRA IMAJU PLANOVE ZA BUDUĆNOST! Otkrili šta će uraditi nakon Zadruge i ŠTA RODITELJI MISLE O NJIHOVOJ VEZI!

printscreen

Rijaliti

ANĐELO I SANDRA IMAJU PLANOVE ZA BUDUĆNOST! Otkrili šta će uraditi nakon Zadruge i ŠTA RODITELJI MISLE O NJIHOVOJ VEZI!

Podeli vest

Zadrugari Anđelo Ranković i Sandra Rešić tokom žurke su sve vreme bili zajedno i ljubili se, a otkrili su i da imaju podršku roditelja, kao i da planiraju putovanje

Učesnici pete sezone rijalitija "Zadruga", Sandra Rešić i Anđelo Ranković, izašli su iz Bele kuće kao par, a tokom sinoćne superfinalne žurke, nisu se odvajali jedno od drugog i sve vreme su se ljubili.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Anđelo je otkrio da ima zajedničke planove sa sandrom:

- Spavao sam ceo dan, opušten sam. Nisam lagan kao Ša, ali sam rasterećeniji, opušteniji, tako sam se obukao. Super je sve, ja sam se malo više sekirao. Kao što sam i rekao već, znam mišljenje porodice o Sandri, tako je i bilo, nije bilo dileme, to je to, sve je okej. Zadovoljni su, sada je na Sandri i meni da guramo. Videćemo šta će da bude večeras, da li dolazi na Zvezdaru. Želimo da sve ide svojim tokom, da radimo na odnosu, nek ide sve laganijim tokom. Ne želim da pričam unapred, jer se izjalove stvari, ali se dosta razumemo i funkcionišemo dobro. Spremio sam iznenađenje, saznaćete sve uskoro. Pričali smo i o putovanju za Kolumbiju, daj Bože, prvo ja, pa dolazi ona - rekao je Anđelo.

Foto: Informer

Tekst potpisa

Rešićeva je, nakon toga, izjavila da joj je tokom prvog dana po izlasku iz Bele kuće Anđelo već nedotsajao, kao i da je jako umorna ik neispavana:  

- 40 sati nisam spavala, uspela sam da izgledam ovako. Došla sam sa Matorom, brzo je stigao i Anđelo. Nedostajao mi je, svake noći smo bili zajedno, ali ono što mi je bio fokus da provedem vreme sa majkom. Čuli smo se, dopisivali. Htela sam od majke da saznam šta se izdešavalo, da je sve okej. Ako se ne srušim, biće sve super večeras. Anđelo i ja smo se dogovorili da odemo na neku destinaciju kad završimo obaveze, da idemo na more, to je poslednji dogovor koji znam - istakla je Sandra i dodala:

Foto: Informer

Sandra Rešić

- Bilo mi je drago što je Dejan pobedio, rekla sam da sam volela da to bude Stefan iz ličnog momenta, a ko zasluženo treba, to je Dejan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija