• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

23.09.2018

20:26

(VIDEO) LUNA ĆE SE ODUŠEVITI KADA IH VIDI:  Gagi i Anabela spremili iznenađenja za svoju mezimicu!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA ĆE SE ODUŠEVITI KADA IH VIDI: Gagi i Anabela spremili iznenađenja za svoju mezimicu!

Podeli vest

Voditelj Lav Pajkić je u večerašnjem izdanju svoje autorske emisije "Kontravizija" ugostio densera Gagija Đoganija, osnivača nekada popularne grupe "Fanki Dži", koji je u prvim minutima svog gostovanja najavio da se uskoro na našu muzičku scenu vraća sa bivšom suprugom Anabelom Atijas, sa kojom je nekada činio ovu poznatu muzičku grupu

- Dugo smo to ona i ja najavljivali, već pet-šest meseci, ali nismo mogli da dođemo do prave pesme. Našao sam jednu pesmu, Luna ju je čula i rekla je: "Tata, pesma je super, moraš da je snimiš sa mamom". Kao da nas je Luna spojila! Gotova je pesma, za mesec dana najviše i spot - najavio je Đogani.

Foto: printscreen RTV Pink

Gagijeva ćerka Luna Đogani obeležila je prvu sezonu rijalitija "Zadruga", nakon koje je odlučila da se oproba i u drugoj sezoni rijalitija koji bez daha prate milioni gledalaca Televizije Pink. Gagi je za sada zadovoljan njenim ponašanjem u velelepnom Imaginarijumu, međutim, uočio je da je Luna samo nekoliko dana po ulasku u rijaliti načinila jednu grešku.

Foto: printscreen RTV Pink

- Kada se završila "Zadruga 1", ja nisam imao vremena da popričam o svemu tome i kažem Luni: "Hajde da analiziramo gde si pogrešila, šta si uradila". Nismo stigli, a mislim i da me ne bi poslušala. Ona je takva devojka. Ne treba je menjati zato što je to Luna i treba da bude onakva kakvu ju je narod zavoleo. Narod ju je zavoleo takvu kakva jeste, zato ja nisam ništa zamerao niti govorio šta treba da promeni, osim alkohola, da to manje konzumira... I ta njena naivnost... Ali ne vredi, eto, posle pet dana ona je ispričala svojih pet života - iskren je Gagi.

Foto: printscreen RTV Pink

Lunino prvo učešće u rijalitiju su Gagi i Anabela teško podneli, a denser sada priznaje da su se navikli i pripremili na određene situacije sa kojima se mogu suočiti.

Foto: printscreen RTV Pink

- Kao da sam se navikao. Luna je ušla mnogo jača, vidim da se sada dosta dobro snalazi. Dobro smo se nasekirali kada je bila u "Zadruzi 1", ja sam dva puta završio u bolnici, počeo sam da pijem za donji i gornji pritisak... - priznao je Gagi u "Kontraviziji".

Ceo razgovor možete pogledati u video zapisu od 16-og minuta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tiko

pre 5 godina

sta ce ovaj konzervativno-kapitalisticki deckic, kojem sendvic viri iz ...... koji samo glumi nekog voditelja u pokusaju kad mu financijeri izgube vlast. Totalno je neukusno i jadno montirati ulicne ankete zarad bajatog sendvica.

Dr Šuman

pre 5 godina

Novinari a KOGA OVI INTERESUJU! OVI što pljuju našu decu. NJihova izjavljuje ja sam bitna. Teški OLOŠI! A vi novinari samo njih gurate NEKA VAM JE NA ČAST! Zar OSTALA DECA NISU VREDNA!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17