• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

12.02.2019

09:48

(VIDEO) OVO JE PONIŽENJE ZA MENE! Luna odala tajni zadatak i izvređala produkciju!

Rijaliti

(VIDEO) OVO JE PONIŽENJE ZA MENE! Luna odala tajni zadatak i izvređala produkciju!

Podeli vest

Luna Đogani je sinoć doživela nervni slom jer nije ispunila zadatak koji je dobila od Drveta mudrosti. Ona je sve ovo doživela tragično

Ovo joj je teško palo jer je Drvo trebalo da joj da nagradu po uspešno obavljenom zadatku kako bi mogla da iznenadi Marka za Dan zaljubljenih.

Zbog cele situacije ona se povukla u pab i tamo razgovarala sama sa sobom. Osudila je sebe zbog svega, a u nekoliko navrata se prisetila i bivšeg momka Slobe Radanovića, a prokomentarisala je i kako je zbog njega uništila sebe i svoju porodicu.

Savo Perović je došao da je uteši.

 - Nemoj da me tešiš, hoću da jaučem i derem se. Ovde idu na ostrva, veridbe, vatrometi, ludio, suši. Ja nisam dobila čokoladu. Dobila sam kada je jadničak išao da mi kupuje za rođendan. Kada smo išli kod Amidže, bira se koja će da ide, koje poniženje zbog mene -  setila se Luna veze sa Slobom.

 - A sada kada sam jedna, moj dečko neće da me usreći. Nemoj da me smiruješ, niko nije u mom telu, patetična sam i žrtva sam, trudim se sve, ali ne mogu više. Svi znate da solite pamete, tamo iza kamera. Dođite ovamo pa probajte ovo što i ja -  vikala je Luna.

Ogorčenje je izbijalo iz nje cele večeri i kao da je ljuta na ceo svet.

Ona je napravila grešku jer je odala svoj zadatak, a to je strogo kažnjivo. Da li će je produkcija kazniti zbog ovog prekršaja i reči koje je uputila? Ostaje da vidimo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17