• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

08.04.2019

10:47

(VIDEO) GDE SU MI GAĆE? Luna se pogubila nakon žestokog seksa sa Markom, nije znala gde joj je donji veš!

Rijaliti

(VIDEO) GDE SU MI GAĆE? Luna se pogubila nakon žestokog seksa sa Markom, nije znala gde joj je donji veš!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković su se opustili i svoje izlive nežnosti više nisu mogli da sakriju, pa su se sakrili ispod jorgana. Iako su raskinuli i pomirili se u istom danu nedavno, oni su ponovo u idiličnoj vezi

Na igri istine u nedelju uveče nisu bili podizani kako bi se komentarisao njihov odnos, pa je samim tim njihovo raspoloženje bilo na nivou.

Foto: Printscreen TV Pink

Pošto je spoljni toalet bio zauzet jer su David Dragojević i Ana Korać imali vrelu akciju ispod tuša, njih dvoje su ostali u spavaćoj sobi kako bi razmenjivali nežnosti ispod jorgana koji se sve vreme pomerao. 

(VIDEO) DA IZGINU ZBOG PICE! Lepi Mića brutalno vređao Karađorđa, Aleksandra branila oca, reagovalo obezbeđenje!

 

Foto: Printscreen TV Pink

U ranim jutarnjim satima, njih dvoje su odlučili da odu pod tuš kako bi vodili ljubav. Blogerkini uzdasi su odzvanjali tuš kabinom, a kada je izašla iz iste, Luna je upitala Marka gde joj je donji veš kako bi mogla da krene ka spavaćoj sobi. 

Foto: Printscreen TV Pink

- Gde su mi gaće - upitala je Luna Marka, a onda joj je on pokazao prstom da se nalaze na stolici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 5 godina

majka lunu rodila za rijalitije zarad slave tj da je ima u novine i pred tv kamerama.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17