• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

15.04.2019

14:47

(FOTO) OVO JE STANIJIN BIVŠI MUŽ! Bili su u braku dve godine, venčali se u Las Vegasu!

Rijaliti

(FOTO) OVO JE STANIJIN BIVŠI MUŽ! Bili su u braku dve godine, venčali se u Las Vegasu!

Podeli vest

Stanija Dobrojević nedavno je otkrila nepoznate detalje o svom privatnom životu i priznala da je bila u braku dve godine

- Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dve godine. Bez dece, naravno. Ali, nije mi padalo na pamet da rađam decu pre 30. godine, jer sam želela da ostvarim svoje hirove, ciljeve... - rekla je Stanija u razgovoru sa cimerkom, ali nije želela da otkrije ko joj je bio suprug.

Iz Stanijinog PR tima su potvrdili ovu informaciju.

UČESNIK "ZADRUGE" RASKRINKAO POPULARNU STARLETU! Stanija ima pornić sa Čabarkapom!

- U pitanju je bio mlad dečko koji je stranac, nije sa našeg podneblja. To je bilo odavno, ima više od pet godina kako su se rastali - navode Stanijini saradnici, iako nisu želeli da otkrivaju više detalja o tačnom razlogu razvoda. Ipak, kako tvrde, to nije bio brak iz interesa:

- Nije bio u pitanju brak zbog papira i bilo kog interesa, već naprotiv.

Još tokom Stanijinog učešća u Farmi 1, 2011. godine, pisalo se o njenom braku, iako je starleta tvrdila da je samo u vezi. Ipak njena majka Slavica tada je potvrdila da ima zeta, a u pitanju je bio Ukrajinac - Vladimir Ukraintski.

- Tačno je da su se Stanija i Vladimir venčali u Las Vegasu. To se dogodilo u septembru prošle godine, a potom su otišli na Havaje - rekla je Stanijina mama Slavica.

Foto: printscreen

 

Ipak u pitanju nije Rus, već Ukrajinac, i ime mu je Volodimir Ukrainets.

Pomenuti momak čak je jednom prilikom i potvrdio celu priču.

- Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije - izjavio je tada Vladimir.

Vladimir ne koristi društvene mreže i na Instagramu ga je nemoguće naći, ali na Fejsbuku postoji njegov nalog koji nije baš preterano aktivan.

Ipak, mnogi izvori koji su poznavali ovaj par kažu da je Stanija bila samo paravan za Volodimira za koga veruju da je homoseksualnog opredeljenja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: drapata4@gmail.com

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17