• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

26.05.2019

11:18

(VIDEO) LUNI STIGLE NOVE SISE! Ostvarilo joj se ONO ŠTO JE ODUVEK ŽELELA! Marko Miljković se posebno obradovao!

Rijaliti

(VIDEO) LUNI STIGLE NOVE SISE! Ostvarilo joj se ONO ŠTO JE ODUVEK ŽELELA! Marko Miljković se posebno obradovao!

Podeli vest

Luna Đogani dobila je paket od Velikog šefa koji joj je poslala majka, Anabela Atijas. Odmah je sa svojim cimerkama otrčala u spavaću sobu kako bi pogledala sve šta joj je stiglo

Kako nas samo nekoliko sati deli od još jedne ,,Zadrugovizije", Luna je od Anabele dobila garderobu, ali i kostim u kom će Đoganijeva nastupati.

Foto: Printscreen TV Pink

Nije krila sreću, a onda je u jednom trenutku naišla na uloške za grudi, te se njen dečko Marko Miljković našalio sa njom.

Buduči da je Luna već pričala kako želi veće grudi, sad joj se to jednim delom i ostvarilo.

Foto: Printscreen TV Pink

- Sutra češ da imaš dojke ozbiljne - našalio se Marko.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 4 godine

Kod lune je sve umetno,produkcija je toliko forsira daje sve sve toliko evidentno.Prvo pjeva na plejbek krecu jeo lice dabi izgladila na nesto i toliko je ocigledno da je vas pobednik Z2

nemanjic

pre 4 godine

Sta to vredi, kada joj je mozak ostao isti.

Gagi

pre 4 godine

E sad je definitivno uspela u zivotu. Jos da snimi neku pesmu......

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17