• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

05.02.2018

09:17

DEFINITIVNO! ZVEZDA SA "DELIJAMA" ČEKA CSKA! Na "Marakanu" stigla odluka UEFA

Crvena zvezda

DEFINITIVNO! ZVEZDA SA "DELIJAMA" ČEKA CSKA! Na "Marakanu" stigla odluka UEFA

Podeli vest

Sada je definitivno: fudbaleri Crvene zvezde će uz podršku "delija" sa tribina dočekati CSKA iz Moskve na "Marakani" 13. februara

Konačna odluka UEFA je stigla danas na "Marakanu", a ona kaže: Zvezda je kažnjena dve godine uslovno i 30.000 evra finansijske globe.

Što znači, da ako u naredne dve godine navijači naprave bilo kakav incident, klub će automatski biti kažnjen sa jednom utakmicom pred praznim tribinama.

Prvobitna odluka Disciplinske komisije UEFA je bila da Zvezda dočeka CSKA bez publike, zbog parole podrške generalu Ratku Mladiću, koja se pojavila na utakmici sa BATE Borisovim u Belorusiji.

Međutim, Komisija za žalbe je uvažila argumente crveno-belih i pomilovala srpski klub, pa je preinačila kaznu u uslovnu.

Na "Marakani" su odahnuli posle ove odluke, jer je već bilo prodato 28.000 ulaznica za utakmicu, pre nego što je UEFA donela prvobitnu odluku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaPaja

pre 6 godina

Ja mislim da ce evropa pamtiti ovu utakmicu. Nikada u ni jednoj zemlji evrope na stadionu nece biti navijaca iz dve zemlje koji ce se medjusobno uvazavati i postovati kao u mecu izmedju CSKA i Zvezdi. Neka pobedi bolji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija